Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Στη σχέση μου με την Αγοραστή Αρβανίτη θέλω να ανανεώνομαι κάθε μέρα»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Στη σχέση μου με την Αγοραστή Αρβανίτη θέλω να ανανεώνομαι κάθε μέρα»

Για τον τρόπο που καταφέρνει να κρατά άσβεστο τον έρωτά του με την αγαπημένη του Αγοραστή Αρβανίτη μιλάει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Εξετάζεις πώς είσαι ως σύντροφος;

«Θέλω να είμαι καλός σύντροφος και να βελτιώνομαι. Να παίρνω, αλλά και να δίνω. Να μη θεωρώ τίποτε δεδομένο. Κι αυτό αφορά και τη συντροφικότητα. Δεν είμαι από εκείνους που δένουν τον γάιδαρό τους και μετά προχωράει η ζωή τους και δεν ξέρουν τι συμβαίνει από πίσω. Θέλω να παλεύω πάντα σε όλους τους τομείς, είτε πρόκειται για τη δουλειά, είτε για τις ανθρώπους μου. Στη σχέση μου με την Αγοραστή Αρβανίτη θέλω να ανανεώνομαι κάθε μέρα. Γι’ αυτό και κρατάει χρόνια».

Όταν δύο άνθρωποι του ίδιου επαγγελματικού χώρου κάνουν σχέση, είναι σαν να βλέπεις ένα νόμισμα. Στη μία του όψη υπάρχουν οι κοινές αναφορές και η αμοιβαία κατανόηση, στην άλλη η καθημερινή τριβή των ίδιων θεμάτων. Το νιώθεις αυτό;

«Όχι. Και γενικά δεν πιστεύω στις γενικότητες. Δεν υπάρχουν συνταγές. Μπορεί δύο ηθοποιοί να έχουν μια πολύ καλή σχέση και μπορεί αντίστοιχα να φαγώνονται λόγω της δουλειάς. Ή να περνούν καλά γιατί λόγω της δουλειάς έχουν πολλά κοινά. Για εμάς είναι αλλιώς. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή της συντρόφου μου στην πορεία. Αγάπησε την υποκριτική μέσα από εμένα. Και εντόπισα κι εγώ την κλίση αυτή που ποτέ δεν της είχε δοθεί η ευκαιρία να αντιληφθεί, γι’ αυτό και την ώθησα να ασχοληθεί».

Νιώθεις σαν μέντοράς της Αγοραστής;

«Όχι. Αλλά ήμουν εγώ που την ενέπνευσα να κάνει αυτή τη δουλειά. Χαίρομαι που η σχέση μας αποτέλεσε την αφορμή για να ανακαλύψει αυτή της την κλίση. Πλέον βλέπω μια ηθοποιό να στέκεται ως αυστηρή επαγγελματίας, να την εμπιστεύεται ο Μπέζος που τη σκηνοθετεί στην παράσταση. Και επειδή γνωρίζω τον Μπέζο, ξέρω πως δεν θα έκανε τίποτα αν δεν το πίστευε. Κι ας ήμουν γνωστός του κι ας με εκτιμάει. Θα έβρισκε μια δικαιολογία για να μην την πάρει. Τη βλέπω πλέον αντικειμενικά».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved