Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα χρήματα...»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα χρήματα...»

Παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού ηθοποιός, τραγουδοποιός... Τι αγαπά περισσότερο ο Γιάννης Ζουγανέληςς;

«Αγαπώ κάθε δημιουργία, γιατί είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να μείνω με σταυρωμένα χέρια. Νιώθω επαγγελματικά ισορροπημένος και γεμάτος εμπειρίες. Ο κόσμος βέβαια με έχει ταυτίσει με την ψυχαγωγία, ασχολούμαι όμως με τη μουσική από το 1972, είμαι αισίως 59 ετών και έχω ζήσει την ευτυχία οι μουσικές μου να έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό μαζί με εκείνες του Μίκη Θεοδωράκη και του άγιου Μάνου Χατζιδάκι, που άλλαξε για πάντα -τον τρόπο που ακούμε μουσική» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Σας ξαφνιάζουν ακόμα μουσικές των παιδιών η νιώθετε απογοήτευση από τους νεανικούς ήχους;

«Υπάρχουν εκπληκτικά νέα παιδιά που δεν τα ξέρει κανένας, γιατί οι παραγωγοί έχουν μάθει και παίζουν όλη μέρα και όλη νύχτα συγκεκριμένα πράγματα, που δεν ξεφεύγουν από την πεπατημένη. Οι νέοι σήμερα φτιάχνουν εκπληκτικές μουσικές, αρκεί να έχουμε όρεξη να τους ψάξουμε και να τους ακούσουμε»

-Είπατε πριν πως είστε 59 ετών. Παρ' όλα αυτά, είναι ολοφάνερη η παιδικότητα σας...

«Έτσι είναι... Νιώθω ακόμα παιδί, γι' αυτό και συνεχώς επικαλούμαι το παιδί μέσα μου, χωρίς όμως να παλιμπαιδίζω».

-Τι θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση και ακόμα δεν το έχετε κάνει;

«Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου σε όλα τα επίπεδα. Δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα χρήματα... Ποτέ δεν είπα, π.χ., "πληρώστε με πρώτα και μετά θα αρχίσω να δουλεύω". Πάντα δούλευα και μετά αμειβόμουν. Τώρα στα 59 μου νιώθω πως έχω κάνει όλα όσα ήθελα. Ίσως μάλιστα να έχω παρακάνει πράγματα. Βλέπετε, έχω υπάρξει και εξακολουθώ να είμαι παρορμητικός άνθρωπος. Και καθόλου εγκρατής (γελάει)».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved