Τσαλταμπάσης: «Τα παράτησα όλα και κατέβηκα στην Αθήνα, όπου δεν είχα κανένα γνωστό»
Showbiz

Τσαλταμπάσης: «Τα παράτησα όλα και κατέβηκα στην Αθήνα, όπου δεν είχα κανένα γνωστό»

Ενώ ο πατέρας του, του είχε εξασφαλισμένη δουλειά με σίγουρο μισθό, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, εκείνος κυνήγησε το όνειρό του μέχρι τέλους...

Ποια είναι τα χόμπι σου;

«Δεν έχω. Με καλύπτει τόσο αυτό που κάνω. Ακόμη και όταν ήμουν ερασιτέχνης ηθοποιός, το έβλεπα σαν επαγγελματίας που πρέπει να κάνει τη δουλειά του άψογα, γιατί κάπου έχει να λογοδοτήσει. Ακόμη και ως ερασιτέχνης, που δεν μας ένοιαζαν ούτε τα εισιτήρια, ούτε η προσέλευση... Μας ένοιαζε μόνο να κάνουμε την πλάκα μας. Εγώ ποτέ δεν έκανα την πλάκα μου. Ούτε στις κωμωδίες κάνω την πλάκα μου. Δίνω το 100%, γιατί έτσι μου βγαίνει. Και δεν μου βγαίνει πουθενά αλλού αυτό. Ο πατέρας μου είχε μια δουλειά καλή, έτοιμη να με υποδεχθεί, μου εξασφάλιζε σίγουρο μισθό. Σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός, αλλά δεν μου κέντρισε ποτέ το ενδιαφέρον. Ούτε ήταν ο στόχος μου τα χρήματα. Τα παράτησα όλα και κατέβηκα στην Αθήνα, όπου δεν είχα κανένα γνωστό, για να κυνηγήσω το όνειρο μου. Είμαι από αυτούς που πάνε μέχρι τέλους για αυτό που θέλουν».

Πώς το πήραν οι γονείς σου;

«Αυτοί μου έβαλαν το μικρόβιο του θεάτρου. Από τα 5 βλέπω θέατρο, στα 9 μου έπαιξα την πρώτη μου παράσταση και στα 14 ήμουν στη Μελωδία της Ευτυχίας με την Αλίκη. Το ένιωθα σαν φυσικό μου χώρο. Και επειδή οι γονείς μου έχουν ανοιχτά μυαλά σκέφτηκαν πως το παιδί τους θα πρέπει να ακολουθήσει αυτό που το κάνει ευτυχισμένο. Δεν είναι ούτε οι γονείς μου fans των χρημάτων. Είμαστε μια οικογένεια που πρώτα βάζουμε τις αξίες και τα «θέλω» μας και μετά έρχονται όλα τα άλλα. Απλά μου έλεγαν «πάρε πρώτα το πτυχίο, μήπως και...». Όταν αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα, βέβαια, το πήραν κάπως... Στη συνέχεια, βλέποντας με και ως επαγγελματία στις παραστάσεις, να βγάζω μόνος μου τα προς το ζην, ήταν πιο ήσυχοι. Ένα χρόνο μετά τη σχολή, άρχισα να δουλεύω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved