Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Με χειροκροτούσε η Cate Blanchett! Συναρπαστικό!»
Showbiz

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Με χειροκροτούσε η Cate Blanchett! Συναρπαστικό!»

Για την ταινία «Chevalier» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τους Γιώργο Κέντρο, Μάκη Παπαδηµητρίου, Πάνο Κορώνη και Βαγγέλη Μουρίκη η οποία μάλιστα βραβεύτηκε και στο Λονδίνο μιλάει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος...

Ο ήρωάς σου αγωνιά να κερδίσει την επιβεβαίωση του πεθερού του, που, όπως υποψιάζεται, θα ήθελε άλλον στη θέση του. Ένιωσες να έχεις κοινά στοιχεία µαζί του;

«∆εν θα το έλεγα. Ίσως σε ό,τι αφορά την ευαισθησία του. Σε ένα κοµµάτι της ανασφάλειάς του, ναι, ταυτίζοµαι. Ουσιαστικά, ο δικός µου ήρωας δεν ενδιαφέρεται τόσο για την αποδοχή ολόκληρης της παρέας, νοιάζεται για την αποδοχή ενός και µόνο προσώπου. Από εκεί πηγάζει ο ανταγωνισµός του µε τον «Χρήστο», τον πρώην υποψήφιο γαµπρό, τον οποίο υποδύεται ο Σάκης Ρουβάς. Ως ηθοποιός, θα ήθελα να δοκίµαζα όλους τους χαρακτήρες. Ο καθένας ξεχωριστά έχει ένα κοµµάτι αναγνωρίσιµο για εµένα».

Πώς ήταν να παίζεις µε τον Σάκη Ρουβά;

«Είχε ενδιαφέρον, γιατί ο Σάκης είναι ένας άνθρωπος που το πολεµάει και το παλεύει. Είναι πολύ αφοσιωµένος, τροµερά εργατικός και ήταν ωραία να δουλεύεις µε έναν τέτοιο συνεργάτη».

Στο Λονδίνο πώς ήταν;

«Ε, στο Λονδίνο ήταν φοβερά! Γιατί δεν το περιµέναµε. Ήταν πολύ καλή η αποδοχή του «Chevalier» από τον κόσµο. Και το ότι πήραµε το βραβείο είναι πολύ σπουδαίο. Το γεγονός ότι βρεθήκαµε εκεί και µας χειροκροτούσαν ο Ίαν ΜακΚέλεν, η Cate Blanchett και η Κριστίν Σκοτ Τόµας ήταν συναρπαστικό! ∆εν µπορούσα ποτέ να το φανταστώ. Είναι άνθρωποι που θαυµάζω, παραδείγµατα για εµένα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved