Γιώργος Τσούλης: «Ένιωσα οικεία με την Τζένη από την πρώτη στιγμή. Της χρωστάω πολλά»
Showbiz

Γιώργος Τσούλης: «Ένιωσα οικεία με την Τζένη από την πρώτη στιγμή. Της χρωστάω πολλά»

Οι 20 ώρες δουλειάς, ο ύπνος πάνω σε ένα σακί πατάτες και ο Mr. «Άι φέρε»! Ο μάγειρας του «jenny jenny» στο Mega, Γιώργος Τσούλης, περιγράφει τον αγώνα μέχρι να γίνει σεφ...

Μέχρι το «Jenny Jenny» του Mega, με παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού, ο Γιώργος είχε εργαστεί στη «Χύτρα» και στη «Γαλάζια Χύτρα», με τον Νίκο Καραθάνο, τον Τάσο Στεφάτο, τον Στέφαν Κολιμάδη, ενώ, μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη, με τον οποίο ξεκίνησαν να συνεργάζονται αμέσως μετά τη νίκη του στο «Master Chef», είχαν δουλέψει, μεταξύ άλλων και με τον διάσημο σεφ Michel Roux, στο «Avenue».

«Στην αρχή εργαζόμουν άπειρες ώρες καθημερινά. Ήμουν ο "άι φέρε", όπως το λέμε στη γλώσσα μας για τους βοηθούς μέσα σε μια κουζίνα. Πήγαινα στις 9 το πρωί και έφευγα στις 3 η ώρα το βράδυ, ενώ στο ενδιάμεσο μπορεί να κοιμόμουν για μισή ώρα το μεσημέρι πάνω σε κάποιον σάκο από πατάτες. Είχα αποκτήσει, όμως, τόσο πάθος με τη μαγειρική, που δεν μ’ ένοιαζε. Και ήθελα να εξελιχθώ δίπλα στους καλύτερους. Όσο με πίεζαν, όσο μου φώναζαν, τόσο πείσμωνα, θα ανησυχούσα, αν οι σεφ μου δεν ασχολούνταν μαζί μου. Από αυτούς τους ανθρώπους εισέπραξα την αγάπη και τη λεπτομέρειά τους για τη μαγειρική, για τις πρώτες ύλες, την ευτυχία που αισθάνονταν, όταν πετύχαινε το φαγητό έτσι όπως ακριβώς το είχαν στο μυαλό τους», συμπληρώνει.

Η πρώτη φορά, που γνωρίστηκε με την Μπαλατσινού ήταν πριν από δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού», που παρουσίαζε με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όταν ο Άκης είχε κάποιον τραυματισμό στο χέρι του και δεν μπορούσε να μαγειρέψει μόνος του. «Από τότε μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η γυναίκα: η ευγένειά της, το ειλικρινές ενδιαφέρον της, η αγάπη της στη μαγειρική. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το Mega για να με δουν για την εκπομπή της, είχα ενθουσιαστεί. Θεωρούσα ότι θα ταιριάζαμε πάρα πολύ τηλεοπτικά, όπως και έγινε. Ένιωσα οικεία με την Τζένη από την πρώτη στιγμή -γελούσαμε ήδη από τον "πιλότο" της εκπομπής. Με συμβουλεύει συνεχώς, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά μου, κάνει το παν για να είμαστε ενωμένοι ως ομάδα. Νιώθω ότι της χρωστάω πολλά», σημειώνει.

ΠΗΓΗ: Thema People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved