Aθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της
Showbiz

Aθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της

H Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της, την διατροφή της αλλά και μιλά για την  aerial yoga!

Τι ακριβώς σημαίνει για σένα το «τρώω κανονικά»;
«Να φάω πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό σε κανονική ποσότητα, όχι μπουκίτσες, ανδρικό πιάτο δηλαδή, απογευματινό και κανονικό δείπνο. Αν χάσω ένα γεύμα, μπορεί να χάσω και μισό κιλό».

Τα γλυκά δε σου αρέσουν;

«Μου αρέσουν, αλλά τα ζητάω σπάνια. Μπορεί να είναι μπροστά μου και να μη δοκιμάσω καν».

Τα μαγειρεύεις τα γεύματά σου;

«Ναι. Δε μου είναι δύσκολο, το κάνω με χαρά. Η μαμά μου, επειδή ξέρει τι τρέλα έχω, δε μου μαθαίνει να ανοίγω φύλλο γιατί σκέφτεται ότι δε θα κάνω άλλη δουλειά...»
Απολαμβάνεις τη γυμναστική;

«Όχι, τη βαριέμαι. Τώρα έχω ξεκινήσει Pilates και aerial yoga, αλλά υπάρχουν και ημέρες που, όταν φτάνει η ώρα του μαθήματος, έχω εκνευρισμό. Όταν πηγαίνω, περνάω καλά, μέχρι να πάω έχω θέμα. Μάλιστα, το κίνητρό μου για να πάω είναι ότι ντρέπομαι που θα με περιμένει η γυμνάστρια...»

Γιατί επέλεξες την aerial yoga;
«Την κάνει η γυμνάστριά μου. Στην αρχή ξεκινήσαμε μετά το Pilates να κάνουμε διατάσεις σε αυτό το πανί και δοκίμασα κάποιες ασκήσεις τις οποίες κατάφερνα να βγάλω, οπότε με ιντρίγκαρε. Είναι ωραία γυμναστική γιατί δε βαριέσαι. Παλεύεις να βγάλεις μια άσκηση-φιγούρα ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεσαι. Δεν είναι το ίδιο με το να λες “άντε άλλες 10 επαναλήψεις να τελειώσω”. Είναι παιχνίδι ουσιαστικά και ξεχνιέσαι».

Ποια είναι η πιο σημαντική αλλαγή που έχεις κάνει στη ζωή σου για την
υγεία σου;
«Νομίζω ότι η γυμναστική που κάνω τώρα είναι για μένα υπέρβαση. Έχω αποφασίσει όμως ότι όσο κι αν βαριέμαι θα συνεχίσω. Προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου, αλλά θέλω να το δω σε απόλυτη κατάσταση, γραμμωμένο, όπως θα το ήθελα. Γιατί αυτό που έχω τώρα είναι το φυσικό μου. Και επειδή πλησιάζω τα 30, θέλω να το προσπαθήσω»!
πηγή:shape

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved