Γιώργος Καπουτζίδης: «Εχω παρέα τις γάτες μου, τις χελώνες μου…»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: «Εχω παρέα τις γάτες μου, τις χελώνες μου…»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι τελειομανής, δεν πείθεται εύκολα, πρέπει να νιώσει ασφαλής για να πει το μεγάλο «ναι» σε μια πρόταση. Πώς τον έπεισαν οι άνθρωποι του Mega για να ξεκινήσει αυτό το νέο «ταξίδι».

«Όλο αυτό ήρθε στην πόρτα μου πολύ ξαφνικά και πολύ απότομα. Μάλιστα ήρθε τόσο απότομα που με πέτυχε στο νησί, στην Αίγινα, όπου είχα αποφασίσει φέτος να περάσω ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά δεσμεύομαι πως δεν θα αναιρέσω αυτήν την αρχική μου απόφαση (γέλια)» τόνισε στο TV Έθνος.

-Δηλαδή, παρά το «ναι», όντως θα μοιράσεις τον χειμώνα σου ανάμεσα σε Αίγινα και Αθήνα;

«Ακριβώς, γιατί η Αίγινα είναι ένας τόπος που αγαπώ και που με γαληνεύει. Εχω παρέα τις γάτες μου, τις χελώνες μου και πραγματικά όλο αυτό μου κάνει πολύ καλό. Ημουν, λοιπόν, εκεί και με παίρνει ο παραγωγός, ο Γιάννης Καραγιάννης, και μου λέει ότι σου έχω ένα σόου και σου έστειλα το λινκ για να το δεις. Και του λέω εγώ δεν έχω Internet (γέλια)! Ομως, φρόντισα να το δω, μου άρεσε και όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ και με τη Νίκη Καρνασιώτη, που έχει αναλάβει την επιμέλεια όλης της παραγωγής και η οποία είχε αναλάβει και το «The Twenty», το αποφάσισα με μεγάλη χαρά, γιατί έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκείνη τη συνεργασία μας.»

-Για ακόμα μία φορά το Mega σου έδωσε... ψήφο απόλυτης εμπιστοσύνης, έτσι δεν είναι;

«Βεβαιότατα... Και πρέπει να εξομολογηθώ πως όλο αυτό πίστεψα πως είναι μία πολύ όμορφη κίνηση από τη μεριά του καναλιού προς εμένα -και το αντίθετο φυσικά- γιατί είπαμε πως, παρά τις δυσκολίες που έχουμε με την «Εθνική Ελλάδος», παρά το γεγονός της αναγκαστικής διακοπής της σειράς, εμείς εξακολουθούμε να προχωράμε μαζί και να συμπορευόμαστε, με την ελπίδα ότι θα ενώσουμε στο τέλος του χειμώνα και πάλι τα χέρια και σε ό,τι έχει να κάνει και με την «Εθνική Ελλάδος».

-Το νέο παιχνίδι «Δεν έχω λόγια», αν κρίνω από τα αποσπάσματα του εξωτερικού, θα είναι ένα απολαυστικό σόου...

«Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, ένα παιχνίδι το οποίο και εγώ όταν είδα το διασκέδασα αφάνταστα. Θα δουλέψω σε αυτό με ανθρώπους που αγαπάω και θα δουλέψω σε ένα κανάλι το οποίο με έχει πιστέψει και με έχει στηρίξει εδώ και πολλά πολλά χρόνια, και θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να το στηρίξω όσο μπορώ τώρα στα δύσκολα και μαζί θα τα ξεπεράσουμε όλα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved