Γιώργος Καπουτζίδης: «Όποιος γράφει αποκαλύπτει τον εαυτό του»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: «Όποιος γράφει αποκαλύπτει τον εαυτό του»

Για πρώτη φορά -σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεόραση- ο Γιώργος Καπουτζίδης θα έρθει και σε άμεση επαφή με τον κόσμο. Είναι έτοιμος γι’ αυτήν την πιο στενή γνωριμία;

«Γιατί και στο «Just» είχε κοινό, αλλά άλλο το κοινό σε ένα σόου και άλλο οι παίκτες που παίρνουν μέρος σε ένα παιχνίδι. Αν είμαι έτοιμος ε; Δεν ξέρω, θα φροντίσω, όμως, να ετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα (γέλια). Πάντως θεωρώ πως ο κόσμος με ξέρει και με ξέρει καλά, γιατί όποιος γράφει αποκαλύπτει τον εαυτό του. Δηλαδή, είμαι ο άνθρωπος που έγραψε τις «Σαββατογεννημένες», το «Παρά Πέντε» και με την «Εθνική Ελλάδος» νομίζω ότι έχω ξεκαθαρίσει πάρα πολύ ωραία τα πιστεύω μου, την ιδεολογία μου, την καρδιά μου, τις αγάπες μου, τους φόβους μου, όλα μου... Οπότε κατά κάποιο τρόπο αισθάνομαι ότι πια με τον κόσμο έχουμε γνωριστεί στο 100% και αυτό μου αρέσει πολύ. Ετσι είναι πολύ ωραία συγκυρία... Αφού ξανασυστηθήκαμε με τον κόσμο με την «Εθνική», ήρθε η ώρα τώρα να κάνουμε και παρέα!» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια σε ό,τι κι αν έχεις κάνει ήταν δίπλα σου. Είναι αφοπλιστική η αγάπη του κόσμου;

«Εννοείται... Είναι μια αγάπη και μια αγκαλιά που σου δίνει ο άλλος απλόχερα και μάλιστα με ανιδιοτέλεια!»

-Η τηλεόραση πρέπει να πούμε πως δεν ήταν για σένα και το μέσο της... απόλυτης αρπαχτής, όπως ήταν για πάρα πολλούς κατά τη διάρκεια της χρυσής της εποχής.

«Θα είχα γράψει από το 2007 που τελείωσε το «Παρά Πέντε» μέχρι και το 2014 που βγήκε στον αέρα η «Εθνική Ελλάδος» τουλάχιστον άλλα επτά σενάρια, αν αντιμετώπιζα την τηλεόραση ως αρπαχτή. Και η αγάπη που μου γυρίζει πίσω η τηλεόραση με συγκινεί πολύ...»

-Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια αυτών των επτά χρόνων που αναφέρεις, η τηλεοπτική σου παρουσία ήταν πολύ μετρημένη και πολύ συγκεκριμένη, ο κόσμος δεν σε προσπέρασε.

«Αυτό κατάλαβα πέρυσι με την «Εθνική Ελλάδος». Το κοινό της «Εθνικής Ελλάδος» με το κοινό του «Παρά Πέντε» δεν ήταν ίδιο, γιατί δεν θα μπορούσε να είναι ίδιο. Και αυτό συνέβη γιατί κι εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που ήμουν το 2007. Εχω προσπεράσει κατά πολύ τον εαυτό μου και αυτό που ήμουν τότε. Το 2014, λοιπόν, πρότεινα ένα διαφορετικό ταξίδι στο οποίο δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν όλοι και αυτό το ήξερα από την αρχή. Ομως κι εγώ θεωρώ ότι ο κόσμος δεν με προσπέρασε, γιατί η «Εθνική» ήταν μια σειρά που για μένα ήταν μπροστά από την ελληνική τηλεόραση. Με αυτό που λέω δεν θέλω να φανώ ψώνιο, αλλά ήταν μια σειρά που τόλμησε να κινηθεί πέρα από τα κλισέ της ελληνικής τηλεόρασης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved