Θοδωρής Μισόκαλος - Αντωνία Καλλιμούκου: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;
Showbiz

Θοδωρής Μισόκαλος - Αντωνία Καλλιμούκου: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Ύστερα από 2,5 χρόνια σχέσης η Αντωνία Καλλιμούκου και ο επιχειρηματίας σύντροφός της Ιάσονας Συνετός δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ!, το ζευγάρι, που γιόρτασε τη δεύτερη επέτειο της σχέσης του τον Ιούνιο, αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα. «Όπως όλα δείχνουν, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια» σχολιάζει άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον. Το ίδιο πρόσωπο τονίζει ότι ίσως το τέλος να μην είναι οριστικό...

Από την άλλη, μετά την επανασύνδεσή τους το καλοκαίρι, ο Θοδωρής Μισόκαλος και η επί δύο χρόνια σύντροφός του Χαριτίνη Ηλιάδου αποφάσισαν να χωρίσουν και πάλι. Το ζευγάρι εδώ και 20 μέρες ακολουθεί χωριστούς δρόμους, καθώς –όπως φαίνεται– δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της απόστασης. Ο Θοδωρής μετά τη στρατιωτική του θητεία μένει στην Αθήνα ενώ η Θεσσαλονικιά πρώην σύντροφός του συνεχίζει τη ζωή της στην Κύπρο.

Οι «φρεσκοχωρισμένοι» Θοδωρής Μισόκαλος και Αντωνία Καλλιμούκου συζητούσαν και χόρευαν όλο το βράδυ κατά την έξοδο της Ελένης Μενεγάκη και των συνεργατών της στον Πάνο Κιάμο, κάνοντας πολλούς να μιλούν για την αρχή ενός νέου ειδυλλίου μεταξύ τους λέει πηγή στο ΟΚ! Και προσθέτει: «Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved