Ζήσης Ρούμπος: «Είμαι πολύ ερωτευμένος κι ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου»
Showbiz

Ζήσης Ρούμπος: «Είμαι πολύ ερωτευμένος κι ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου»

Για το πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στη ζωή του η ψυχανάλυση, αλλά και πόσο σημαντική είναι η σύζυγός του, Χριστίνα, μιλάει στο ΟΚ ο Ζήσης Ρούμπος.

Με τη σύζυγο σου Χριστίνα είστε παντρεμένοι 3,5 χρόνια. Παραμένεις ερωτευμένος;

«Δεν λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά μετά από αρκετή ψυχανάλυση και δουλειά με τον εαυτό μου. Έχω καταλήξει σε κάποιες πολύ βασικές αλήθειες. Ναι, είμαι πολύ ερωτευμένος και ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου κι έχω μάθει να αφήνω τα δυσάρεστα να κάνουν πολύ μικρούς κύκλους μέσα μου. Δεν αξίζει να τα παίρνουμε πολύ σοβαρά».

Πόσο καιρό έκανες ψυχανάλυση;

«Έκανα για τρία χρόνια συστηματικά από το 2010 και μετά περιστασιακά, λόγω δουλειάς. Παλιά είχα την αντίληψη ότι οι ψυχαναλυτές είναι λωποδύτες, που αν έχεις φίλους δεν τους χρειάζεσαι, αλλά κατάλαβα ότι για να αντιληφθείς κάποια πράγματα χρειάζεται ένα τρίτο μάτι. Το θέμα είναι να πας σε σωστό επαγγελματία. Το έκανα για την προσωπική μου εξέλιξη και μπορώ να πω ότι η ψυχανάλυση ήταν τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει ποτέ για τον εαυτό μου».

Ζητάς τη γνώμη της συζύγου σου στη δουλειά σου;

«Μόνιμα. Είναι η μόνη που εμπιστεύομαι 100% και είναι σκληρή, όταν και όσο πρέπει. Θα μου πει και τα καλά και τα κακά χωρίς να κρύβει τίποτα. Η σειρά της αρέσει πολύ και όποια πρόβλεψη έχει κάνει, για το τι θα λειτουργήσει ή ποιοι χαρακτήρες θα αναδειχθούν, έχει πέσει μέσα».

Εμπνέεσαι από τη σχέση σας;

«Σαφέστατα. Τα περισσότερα κείμενά μου είναι βιωματικά. Νομίζω πως δεν γίνεται να γράφει κανείς μόνο από τη φαντασία του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved