Η συγγνώμη του Σταθούλη στη Νικολούλη για τον χαρακτηρισμό «κατίνα»!
Showbiz

Η συγγνώμη του Σταθούλη στη Νικολούλη για τον χαρακτηρισμό «κατίνα»!

Συγγνώμη από την Αγγελική Νικολούλη ζήτησε ο Νίκος Σταθούλης μετά την άγρια επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Μετανιωμένος είναι ο βιογράφος του Αλέξανδρου Ιόλα για την οργισμένη διαδικτυακή του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Σαν σήμερα: αυτή η Κατίνα που βλέπετε είναι η Αγγελική Νικολούλη! Μια άγνωστη τότε δημοσιογράφος (1983) αστυνομική συντάκτης στον Ελεύθερο Τύπο η οποία ξεκίνησε τον διασυρμό του Αλέξανδρου Ιόλα, για να γίνει απλά και μόνο γνωστή. Στη φωτό έχει πάρει αγκαζέ τον Αντώνη Νικολάου, ντυμένο Μαρία Κάλλας, και έχουν πάει μαζί στον προϊστάμενο ποινικής δίωξης της εισαγγελίας κ. Στάμο... Και καμαρώνει...!!!».

Ο ίδιος είπε σε καθημερινή εφημερίδα ζητώντας συγγνώμη από την δημοσιογράφο; «Οδυνηρές μνήμες με οδήγησαν σε μια υπερβολή. Αδίκησα την Αγγελική Νικολούλη, χωρίς να έχω πρόθεση, με ανάρτησή μου την οποία κατέβασα ακαριαία. Συγγνώμη, Αγγελική. Οπως μου έμαθε ο μέντοράς μου Αλέξανδρος Ιόλας: "Μόνο οι γενναίοι ζητούν συγγνώμη. Οι δειλοί δεν ζητούν ποτέ"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved