Σπαντίδας - Μανωλάκου: «Έχουμε 19 χρόνια διαφορά»
Showbiz

Σπαντίδας - Μανωλάκου: «Έχουμε 19 χρόνια διαφορά»

Για το πώς αισθάνονται που έχουν 19 χρόνια διαφορά ηλικίας, για τη ζήλια, τους πρώην, αλλά και το κάρμα μιλούν στο You ο Σπύρος Σπαντίδας και η Σοφία Μανωλάκου...

Η διαφορά ηλικίας σε προβλημάτισε;

Σ.Μ.: "Δεν την ήξερα ακριβώς! Έχουμε 19 χρόνια διαφορά αλλά δεν του φαίνεται. Και δεν με επηρέασε γιατί γενικά δεν έχω τέτοιες προκαταλήψεις. Οτιδήποτε μου αρέσει, το διεκδικώ άσχετα από τις δυσκολίες που μπορεί να έχει".

Σ.Σ.: "Γενικά δεν με προβληματίζει η διαφορά ηλικίας. Και ειδικά τώρα που είμαι μεγαλύτερος από τη Σοφία. Με προβληματίζει μόνο ο χαρακτήρας των ανθρώπων και το αν «δένεις» με τον άλλον. Αν ταιριάζεις δεν κοιτάζεις την ηλικία".

Ζηλεύεις τις πρώην;

Σ.Μ.: "Νομίζω ότι η ζήλια είναι θέμα ανωριμότητας και ανασφάλειας. Όταν ήμουν πιο μικρή ζήλευα γενικότερα αλλά όσο μεγαλώνω βλέπω ότι είναι πιο απλά τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις αν ο άλλος δεν σου δίνει δικαίωμα. Με τις πρώην του Σπύρου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Επειδή ειδικά κάποιες τις εκτιμάει πολύ σαν ανθρώπους με έκανε να τις εκτιμήσω κι εγώ".

Σ.Σ.: "Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Πάντως η Σοφία με ζηλεύει, η αλήθεια είναι, αλλά μέσα στα όρια της λογικής και στα πλαίσια του ότι δείχνει ότι με αγαπάει".

Έχεις ψάξει το κινητό του;

Σ.Μ: "Ναι! Προτιμώ να το κάνω μπροστά του και να το δει, παρά πίσω του. Το θεωρώ πιο ανήθικο!".

Σ.Σ.: "Υπάρχει μια εφαρμογή καταπληκτική στο κινητό. Με το που το ανοίγεις και βάζεις λάθος κωδικό σε βγάζει φωτογραφία!".

Όταν τον γνώρισες ήταν μόνος του ή σε σχέση;

"Το αστείο ήταν ότι ήμασταν και οι δύο σε σχέση. Και όταν πια γίναμε ζευγάρι του λέω «πότε χώρισες;» και μου είπε την ίδια ημερομηνία που είχα χωρίσει κι εγώ".

Πιστεύεις ότι ήταν καρμικό;

"Ναι! Και μετά από τόσα χρόνια, άσχετα τι θα συμβεί στο μέλλον, νομίζω πως όλα αυτά που μου έχουν συμβεί ήταν καρμικά".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved