Βέρτης: Το νέο του βήμα
Showbiz

Βέρτης: Το νέο του βήμα

Την πρώτη δισκογραφική δουλειά -η οποία φέρει το όνομα του- με τη νέα του εταιρεία,  Heaven Music παρουσιάζει μέσα στις επόμενες μέρες ο Νίκος Βέρτης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το άλμπουμ. Είναι το δέκατο της μουσικής μου διαδρομής» επισημαίνει ο ίδιος στο ΟΚ!. Ο φακός του περιοδικού βρέθηκε στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης της δισκογραφικής του δουλειάς, η οποία θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Μάλιστα, τη μουσική των 11 τραγουδιών, που περιλαμβάνει συνολικά ο δίσκος, υπογράφει αποκλειστικά ο Νίκος Βέρτης. Είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής έχει συνθέσει όλα τα κομμάτια του CD του, στο οποίο στιχουργικό συνεργάζεται με τους Γιώργο Τσοπάνη, Όλγα Βλαχοπούλου, Βίκυ Γεροθόδωρου και Βασίλη Δήμα.

Η ατμοσφαιρική φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους. «Απόλαυσα πάρα πολύ όλη τη διαδικασία της φωτογράφισης» τονίζει ο Νίκος Βέρτης. «Έχει απόλυτα κινηματογραφική αισθητική, που παραπέμπει στη σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποιήθηκε το φως "κανόνι", το οποίο δίνει την αίσθηση του στόχου» εξηγεί στο ΟΚ! συνεργάτης του. Η πολύωρη φωτογράφιση ξεκίνησε στις 1 2.00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε ύστερα από οκτώ ώρες. «Σε όλη τη διάρκεια της ο Νίκος ήταν πολύ υπομονετικός και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Μάλιστα, αν και δεν υπήρχε χρόνος ούτε για φαγητό, δεν έχασε την καλή του διάθεση- Συνέχεια αστειευόταν με τους συνεργάτες του» καταλήγει το ίδιο πρόσωπο. Συνολική έγιναν δέκα διαφορετικές λήψεις -έγχρωμες και ασπρόμαυρες- στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του μαγαζιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved