Στέλλα Μπεζαντάκου: «Ο πρώτος πάντα τραβάει το λούκι»
Showbiz

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Ο πρώτος πάντα τραβάει το λούκι»

Το... φαινόμενο "Στέλλα Μπεζαντάκου" μιλάει στο Λοιπόν για το πώς έβγαζαν λεφτά οι επιχειρηματίες από τις εμφανίσεις της, για τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και το πόσο μπροστά ήταν για την εποχή της...

Υπήρξες... φαινόμενο στο χώρο της σόουμπίζ...

«Όταν βγήκα στο χώρο, άφησα εποχή. Το φαινόμενο Μπεζαντάκου άρχισαν μετά για πολλά χρόνια να το ακολουθούν πάρα πολλές. Πριν από μένα, δεν τραγουδούσε κάποιος που δεν ήταν τραγουδιστής. Αυτό έγινε για πρώτη φορά με μένα και πέτυχε, βγήκα με θράσος και θάρρος, οι επιχειρηματίες έβγαζαν λεφτά από μένα κι εγώ από εκείνους. Μετά «πάτησαν» σ’ εμένα πάρα πολλά άτομα, τα περισσότερα δεν έκαναν κάτι. Το ότι τότε έβγαινα στην πίστα με ένα κορμάκι ή ένα μίνι ήταν πολύ μεγάλο θέμα. Τώρα, το 90% των τραγουδιστριών βγαίνει στην πίστα με κορμάκι. Έκανα κάτι πολύ πρωτοποριακό για την εποχή μου, ήμουν πολύ μπροστά. Ο πρώτος πάντα τραβάει το λούκι. Έκανα τη δική μου πορεία, όσο και να μη θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν. Το είχε πει και ο φίλος μου ο Λαζόπουλος...».

Τι είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος;

«Κάποιες φορές τα είχα πάρει άγρια με τον Λαζόπουλο, ποτέ βέβαια δεν πήγα στην εκπομπή του, με κάλεσαν συνεργάτες του έμμεσα... Κάποια στιγμή έδινε βραβεία και είπε: «Δίνω βραβείο Μπεζαντάκου, δεν υπάρχει λόγος, είναι κατηγορία από μόνη της. Είναι λίγα τα άτομα που εκτιμώ στην τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved