Σπάνια εμφάνιση: Ο Θάνος Μικρούτσικος με τη σύζυγό του
Showbiz

Σπάνια εμφάνιση: Ο Θάνος Μικρούτσικος με τη σύζυγό του

Εκτός του ότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα φλας ο Θάνος Μικρούτσικος, κάνει και πολύ σπάνιες εμφανίσεις με τη σύζυγό του κι όταν αποφασίζουν να πάνε κάπου, αυτό συνήθως είναι το θέατρο... 

Ο Θάνος Μικρούτσικος με τη Μαρία Παπαγιάννη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και είναι παντρεμένοι από το 1996.

Τους είδαμε χαμογελαστούς στην επίσημη πρεμιέρα "Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι", στο θέατρο Τέχνης, όπου απόλαυσαν την παράσταση κι έδωσαν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές.

Η Μαρία Παπαγιάννη είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων κι έχει κερδίσει και το Κρατικό Λογοτεχνικό Βραβείο Εφηβικού - Νεανικού λογοτεχνικού βιβλίου!

Αν και το ζευγάρι έχει 17 χρόνια διαφορά ηλικίας, είναι τόσο ταιριαστό, που δεν περνάει από το μυαλό κανενός. Είναι πολύ αγαπημένη οικογένεια και οι δυο τους πολύ ευτυχισμένοι! Παραμένουν αχώριστοι!

Όπως έχει πει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της: "Πρώτος αναγνώστης των βιβλίων της είναι πάντα ο Θάνος Μικρούτσικος. «Πολλές φορές δεν έχω την υπομονή ούτε μια σελίδα να ολοκληρώσω πριν του τη δείξω και περιμένω να δω την έκφραση του προσώπου του. Μου αρέσει να συζητάω μαζί του και συνήθως τα σχόλια και οι ερωτήσεις του με κάνουν να σκεφτώ πτυχές των ηρώων μου που δεν είχα φανταστεί".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved