Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της Κατερίνας Διδασκάλου
Showbiz

Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της Κατερίνας Διδασκάλου

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης, αλλά και αδερφής είναι συγκλονιστική! Δείτε την κόρη της Κατερίνας Διδασκάλου, Μαρκέλλα, αλλά και την αδελφή της, Ελένη.

Πρεμιέρα έκανε η ηθοποιός με τη νέα της παράσταση «Η απολυμένη» στο θέατρο Βρετάνια, από όπου φυσικά δεν έλειψαν τα δυο της αγαπημένα πρόσωπα.

Η Κατερίνα λατρεύει και την κόρη της, αλλά και την αδερφή της, με τις οποίες μάλιστα μοιάζει σα δυο σταγόνες νερό! Οι Μαρκέλλα, λοιπόν και η Ελένη, μετά το τέλος της παράστασης, έσπευσαν να συγχαρούν και να αγκαλιάσουν την Κατερίνα τους!

Ηηθοποιός έχει δυο κόρες κι έναν γιο, τον Διόνυσο, τον οποίο έκανε αρκετά χρόνια αργότερα από τις κόρες.

Η ίδια η Κατερίνα είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Τα παιδιά μου ξέρουν τι μάνα είμαι. Θεωρώ ότι είμαι ουσιαστική, τα θήλασα πάρα πολύ καιρό, τους κληροδότησα υγεία, αφού δεν πίνω, δεν καπνίζω. Πάντως, δεν είμαι και το πιο εύκολο άτομο στον κόσμο. ...Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη μητέρα σου να παίζει ερωτική σκηνή. Έχω μπει πολλές φορές στη θέση τους και είναι πολύ δύσκολο. ...Για το αγόρι μου δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. Ούτε για αστείο Άσ’ το καλύτερα. Στις κόρες μου ήμουν πιο κοντά τους. Ήμουν πιτσιρίκα όταν τις έκανα και έχουν δει άλλα πράγματα από μένα. Φοβερά πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, με απίστευτες τούρτες, ενώ στο αγόρι μου δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο. Οι αντοχές μοιράζονται όταν δεν είσαι 25 αλλά 45. Μου κάνουν κριτική εφ’ όλης της ύλης. Ειδικά με τη μεγάλη μιλάμε ανοιχτά. Λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου όσα μου λένε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved