Σάντυ Κουτσοσταμάτη: «Θα χρειαστεί να κάνω μια επέμβαση στην κοιλιά μου»
Showbiz

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: «Θα χρειαστεί να κάνω μια επέμβαση στην κοιλιά μου»

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη άφησε να εννοηθεί πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

«Γέλασα μόλις το είδα. Μάλλον ως φιλοφρόνηση το πήρα. Καθώς μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια επέμβαση. Δυστυχώς όμως η ώρα αυτή δεν αργεί, γιατί θα χρειαστεί να κάνω μια επέμβαση στην κοιλιά μου καθώς μετά τις εγκυμοσύνες έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη κήλη. Δεν κρύβω πως με αγχώνει πολύ, γιατί μετά τις γέννες διαπιστώσαμε ότι ο οργανισμός μου αντιδρά στα ράμματα. Έχω κάποιου είδους αλλεργία» τόνισε στο ΟΚ.

-Έχεις αλλάξει ή θα άλλαζες κάτι στην εμφάνιση σου;

«Όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα, το σώμα της αλλάζει δραματικά. Έχω κι εγώ ραγάδες και χαλάρωση. Συνέχεια κάνω αλλαγές στα μαλλιά μου. Αυτή είναι η μόνιμη ανανέωση που κάνω στην εμφάνισή μου».

-Πώς διατηρείσαι τόσο καλλίγραμμη μετά από δύο εγκυμοσύνες;

«Μου κάνουν συνέχεια αυτή την ερώτηση. Νιώθω ότι πρέπει να απενοχοποιήσουμε το βάρος. Είναι κακό να έχει μια γυναίκα τις καμπύλες της; Όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα, το σώμα της αλλάζει δραματικά. Και το δικό μου επίσης. Έχω κι εγώ ραγάδες και χαλάρωση. Ωστόσο, είμαι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής. Πιστεύω ότι η τροφή που καταναλώνουμε μπορεί να μας θεραπεύσει αλλά και να μας αρρωστήσει. Μπορεί να επηρεάσει την ψυχική και σωματική μας υγεία. Από την άλλη, το σώμα μου μου αρέσει αδύνατο, αν και οι περισσότεροι γύρω μου θεωρούν ότι πρέπει να πάρω λίγα κιλά. Σημασία έχει να νιώθουμε εμείς καλά με τον εαυτό μας. Πλέον, η διατροφή έχει γίνει φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά τρώω κάθε τρεις ώρες και προσέχω τους συνδυασμούς τροφών, χωρίς όμως να στερούμαι κάτι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved