Κλέλια Ανδριολάτου: «Αν δω πως κάτι δεν αξίζει, το αφήνω»
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: «Αν δω πως κάτι δεν αξίζει, το αφήνω»

Για το πώς αντεπεξέρχεται στις ερωτικές σκηνές και πώς νιώθει, που τις παρακολουθούν οι γονείς της μιλάει η Κλέλια Ανδριολάτου, που υποδύεται την ψυχολόγο στο "Μπρούσκο"...

Στο σίριαλ υποδύεσαι μια γυναίκα που προσπαθεί να διεκδικήσει τον άντρα που έχει ερωτευτεί. Εσύ έχεις φτάσει ποτέ στο σημείο να διεκδικήσεις τόσο παθιασμένα ένα αγόρι;

«Ως άνθρωπος, είμαι διπλωμάτης. Αλλά, όταν θέλω κάτι, θα το κάνω. Όχι όμως με άσχημο τρόπο. Θα θυμώσω με τον εαυτό μου και δεν θα πάω να κάνω κακό σε κάποιον άλλο».

Ακόμα και όταν πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια σου;

«Αν δω πως κάτι δεν αξίζει, το αφήνω. Είναι μέχρι να πάρω την απόφαση. Άμα την πάρω, τέλειωσε. Αν δω ότι σε αυτό που θέλω υπάρχει ένας τοίχος, δεν ασχολούμαι άλλο».

Οι γονείς σου τι λένε για όλο αυτό; Υποθέτω ότι φαντάζονταν άλλα πράγματα για την επαγγελματική σου πορεία;

«Ναι, είναι η αλήθεια. Νομίζω πως πλέον οι γονείς μου έχουν απαυδήσει. 'Έχω ασχοληθεί με χίλια διαφορετικά πράγματα. Αλλά ποτέ δεν με πίεσαν για κάτι. Ό,τι ήθελα το έκανα και πάντα με στήριζαν».

Το θέμα με τις ερωτικές σκηνές πώς το διαχειρίζεσαι;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετές ερωτικές σκηνές. Αλλά υπάρχει τέτοιος επαγγελματισμός σε αυτήν τη δουλειά που δεν ανησυχώ. Πρακτικά, όταν το κάνεις, αυτό γίνεται τελείως μηχανικά. Και από την άλλη, ο παρτενέρ μου είναι τόσο καλός. Τώρα το πώς βγαίνει αυτό στον κόσμο και πώς μπορεί να το βλέπουν οι δικοί μου, είναι άλλο θέμα. Έχω πει στους γονείς μου ότι έχω κάνει ερωτικές σκηνές και απλά ελπίζω όταν είναι να τις δουν... να κοπεί το ρεύμα».

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved