Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έχω δικαίωμα να τα παρατήσω, να λυγίσω και να σκεφτώ»
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν έχω δικαίωμα να τα παρατήσω, να λυγίσω και να σκεφτώ»

Για τις περιπέτειες και τις μεγάλες δοκιμασίες, που έχει περάσει στη ζωή της, για την τιμιότητα, αλλά και για το γυναικείο φύλο μιλά η Αγγελική Ηλιάδη...

Στο βιντεοκλίπ υποδύεσαι μια γυναίκα δυναμική, μια femme fatale. Σε αντιπροσωπεύει αυτή η εικόνα;

«Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες είμαστε έτσι! Οι περισσότερες είμαστε δυνατές, ανθεκτικές και έχουμε στη ζωή πολλούς ρόλους, πάντα, όμως, οι περισσότερες βγαίνουμε νικήτριες και τα καταφέρνουμε. Η εικόνα αυτή, λοιπόν, που παρουσιάζουμε στο καινούριο κλιπ αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες!».

Στον Πάρι δίνεις χαστούκι μέσα στο βιντεοκλίπ... Στη ζωή σου έχεις δώσει χαστούκια με τόση ευκολία;

«Όχι, δεν δίνω εύκολα και δεν πιστεύω ότι έχουν νόημα και αποτέλεσμα! Αν κάποιος σ’ εμένα προσωπικά δεν φερθεί τίμια και όπως μου αξίζει, την στιγμή, βέβαια, που τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο, αυτομάτως τον διαγράφω. Πιστεύω ότι στη ζωή μας δεν χωράνε πολλοί, εγώ προσωπικά θέλω λίγους και ξεχωριστούς!».

Όλα αυτά που ακούγονται κατά καιρούς για την οικογένειά σου, τη γιαγιά σου, την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, σε έχουν πληγώσει; Νιώθεις αδικημένη;

«Παραμένω δυνατή γιατί δεν έχω δικαίωμα να τα παρατήσω, να λυγίσω και να σκεφτώ έστω και μια στιγμή ότι δεν μπορώ. Πρέπει να το κάνω για τα παιδιά μου, επειδή πολύ απλά με χρειάζονται. Από αυτά αντλώ δύναμη και νιώθω ότι πάντα ο Θεός είναι δίπλα μου. Η ζωή είναι δώρο Θεού και συγχρόνως μια συνεχής, ασταμάτητη δοκιμασία. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι γιατί μέσα από τις δυσκολίες εκτιμάς τη ζωή και γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος».

ΠΗΓΗ: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved