Χρύσπα: « Όταν κλείνω μια συμφωνία, την τηρώ »
Showbiz

Χρύσπα: « Όταν κλείνω μια συμφωνία, την τηρώ »

Η κρίση που διανύουμε αυτό τον καιρό επηρέασε την απόφαση της Χρύσπας για συγκεκριμένη συνεργασία;

«Όχι, ούτε καν. Είχα ήδη μιλήσει για δύο σχήματα όταν μου έγινε η πρόταση και μάλιστα με το ένα σχήμα είχα «κλείσει», είχαμε δώσει τα χέρια. Μέχρι τώρα που μιλάμε δεν γνωρίζω απόλυτα τι έχει συμβεί με εκείνη τη συμφωνία. Όταν νιώσω ότι κάτι δεν πηγαίνει προς το καλό, προτιμώ να φεύγω με αραιά πηδηματάκια, γιατί δεν μου αρέσει να μου συμπεριφέρονται άσχημα. Για να μην υπάρξει κάποιος που θα σκεφτεί ότι δεν έχω δουλειά και γι αυτό κάνω θέατρο. Αυτή την περίοδο που δεν είμαι σε νυχτερινό σχήμα, από επιλογή μου πλέον, έχω επιλέξει έναν άλλο τρόπο για να κάνω τη δουλειά μου» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ποιος είναι αυτός ο τρόπος;

«Αυτόν που επιλέγουν πλέον οι περισσότεροι καλλιτέχνες, γιατί έχει αλλάξει τελείως η νύχτα, να βρίσκομαι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού με τα lives μου, που στην ουσία είναι δίωρη συναυλία που περιέχει τα πάντα, ωραίο πρόγραμμα και γινόμαστε μια παρέα με τον κόσμο που έρχεται να μας δει. Αυτό μου αρέσει πιο πολύ από το να ήμουν σε ένα σχήμα καταπιεσμένη από κάποιον συνάδελφο ο οποίος θα θέλει να φαίνεται μόνο εκείνος και όλοι οι υπόλοιποι να τον πλαισιώνουμε με 20 λεπτά πρόγραμμα.

-Σου έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι τέτοιο;

«Σαφώς μου έχει συμβεί και γι' αυτό είναι επιλογή μου να μην είμαι σε κανένα σχήμα τώρα. Όταν κλείνω μια συμφωνία, την τηρώ. Έχουν περάσει 10 χρόνια που κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά, έχω συναναστραφεί με αρκετούς συναδέλφους και ξέρω. Όταν βλέπω ότι κάτι δεν θα με ευχαριστήσει, δεν μπαίνω καν σιη διαδικασία να ασχοληθώ - αποχωρώ ή δεν κλείνω τη συμφωνία. Κάνω αυτό που θα μου αποφέρει περισσότερα χρήματα, γιατί πλέον τα μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν μας πληρώνουν όπως παλιότερα, αλλά και θα με φέρει πιο κοντά στον κόσμο και σε αυτό που θέλω να κάνω. Επισκέφτηκα την Αυστραλία πριν από ένα μήνα και η εμφάνιση μου ήταν sold out. Ο κόσμος λαχταράει να εμφανίζονται οι καλλιτέχνες και να τους βρίσκει κοντά του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved