Τεό Θεοδωρίδης: Σανίδα σωτηρίας η εξάρτησή του με τα ναρκωτικά
Showbiz

Τεό Θεοδωρίδης: Σανίδα σωτηρίας η εξάρτησή του με τα ναρκωτικά

Ράκος εμφανίστηκε χθες ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης το γνωστό μοντέλο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος κατηγορείται για την εισαγωγή 4 κιλών κοκαΐνης στη χώρα μας. Ο 33χρονος, εμφανώς καταβεβλημένος λόγω της πολύμηνης προφυλάκισής του, το μόνο που περιμένει πλέον είναι να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της τοξικομανίας.

Το μοντέλο κατηγορείται για την εισαγωγή στη χώρα μας 4.164 γραμμαρίων κοκαΐνης, τα οποία φέρεται να προμηθεύτηκε με... κούριερ από την Κολομβία! Η δίκη του εκφωνήθηκε χθες από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, αλλά διακόπηκε για τις 21 Ιουνίου, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του Σάκη Κεχαγιόγλου. Ο Τεό Θεοδωρίδης, που για χρόνια διέπρεπε στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού και εντυπωσίαζε με την ομορφιά και το καλογυμνασμένο κορμί του, υποστηρίζει ότι η αιτία της εμπλοκής του με τα ναρκωτικά είναι η χρόνια εξάρτηση του με την κοκαΐνη.

Ο Τεό συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σόφιας τον Φεβρουάριο του 2009, ενώ επιχειρούσε να ταξιδέψει με κλεμμένο διαβατήριο και εκδόθηκε από τις βουλγαρικές αρχές στη χώρα μας. Η αστυνομία οδηγήθηκε στο 33χρονο μοντέλο μετά τη σύλληψη δύο αντρών σε ένα γραφείο ταχυμεταφορών στη Χαλκιδική, όπου πήγαν να παραλάβουν ένα δέμα το οποίο, όπως αποδείχθηκε, περιείχε τέσσερις συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 4.164 γραμμαρίων. Ο Θεοδωρίδης ισχυρίσθηκε τότε στους αστυνομικούς ότι δεν πήγε ο ίδιος να παραλάβει το δέμα, γιατί ήταν αναγνωρίσιμος από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και από τις φωτογραφήσεις μόδας. Ετσι έστειλε τους συνεργάτες του να κάνουν την παραλαβή, χωρίς, όπως υποστηρίζει, αυτοί να γνωρίζουν το περιεχόμενό του δέματος. Βλέποντας τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να περνούν χειροπέδες στους συνεργάτες του, ο 33χρονος, που παρακολουθούσε μέσα από το πολυτελές αυτοκίνητό του, προσπάθησε να το σκάσει, αλλά την επόμενη μέρα συνελήφθη στη Σόφια με δύο αεροπορικά εισιτήρια στην τσέπη: ένα για Κωνσταντινούπολη και ένα για Ντουμπάι.

πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved