Κιάρα Τσοχατζοπούλου: «Ζούμε σε μια χώρα όπου κανένας δεν χρωστάει καλό λόγο για κανέναν»
Showbiz

Κιάρα Τσοχατζοπούλου: «Ζούμε σε μια χώρα όπου κανένας δεν χρωστάει καλό λόγο για κανέναν»

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου και μαθήτρια της Β' Λυκείου, απέφυγε να μιλήσει στους συμμαθητές της για τη συμμετοχή της στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια για ευνόητους λόγους...

Κιάρα Τσοχατζοπούλου: «Ζούμε σε μια χώρα και σε μια εποχή όπου κανένας δεν χρωστάει καλό λόγο για κανέναν»

«Ζούμε σε μια χώρα και σε μια εποχή όπου κανένας δεν χρωστάει καλό λόγο για κανέναν», λέει με όλη της την εφηβική ειλικρίνεια και συνεχίζει: «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κρίνουν τα γεγονότα με καλοπροαίρετη διάθεση, γι' αυτό και όλοι έχουμε γίνει επιφυλακτικοί από φόβο. Ναι, η αλήθεια είναι ότι το πρόσφατο ντεμπούτο μου ως μοντέλου το συζήτησα ως επί το πλείστον με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους», καταλήγει.

Η Μαρία Μαρκέζη, μητέρα της Κιάρας, από την άλλη, είναι υπέρ της άποψης ότι η ζωή πάει μπροστά, έστω κι αν η ενέργεια μικρής μερίδας κόσμου δεν είναι πάντα η καλύτερη. Ανατρέχοντας δε στη φωτογράφηση που την έκανε να νιώσει περισσότερο αμήχανη από ποτέ, αναφέρεται σε έναν Έλληνα καλλιτέχνη που αποφεύγει, φυσικά, να κατονομάσει. «Κοιτούσε τον φακό λες και μου έκανε χάρη. Δυσκολεύτηκα να τον φωτογραφίσω, γιατί δεν συνεργαζόταν. Με τους ξένους δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Οι ξένοι είναι πολύ πιο συνεργάσιμοι και πέραν του δέοντος απλοί. Η φωτογράφηση, όμως, εκείνη, που με έκανε να νιώσω τρακ και αμηχανία ήταν τον πεθερού μου Ακη Τσοχατζόπουλου, όταν ήταν ακόμη υπουργός. Εγώ ήμουν πρωτάρα φωτογράφος κι εκείνος ένα από τα δυνατότερα στελέχη της κυβέρνησης. Αισθάνθηκα το βάρος της δουλειάς που δεν ήξερα αν μπορούσα να σηκώσω. Οι φωτογραφίες βγήκαν υπέροχες, αποτύπωναν την ευαισθησία πίσω από το σκληρό πρόσωπο του υπουργού, την εικόνα που είχε μέχρι τότε ο κόσμος, γι’ αυτό και όταν είδαν το φως της δημοσιότητας όχι μόνο άρεσαν, αλλά ενθουσίασαν».

Πώς αντιμετώπισε, όμως, την περπτέτεια φυλάκισης του πρώην πεθερού της; «Είναι εξαιρετικά δύσκολο για όλους μας. Η ζωή της οικογένειας ανατράπηκε από τη μια μέρα στην άλλη. Με τον Αλέξανδρο, παρόλο που χωρίσαμε, διατηρούμε στενή σχέση, αφού είμαστε πλέον φίλοι και έχουμε και ένα παιδί. Το ότι ο παππούς μας περνάει τέτοιο Γολγοθά είναι αναμφισβήτητα πόνος για όλη την οικογένεια», αναφέρει σχετικά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved