Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Οι πόρτες μου ανοίγουν εύκολα»
Showbiz

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Οι πόρτες μου ανοίγουν εύκολα»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποφεύγει να παίζει στα έργα, που γράφει, παρόλο που η «θαλπωρή», που «εισπράττει», δεν είναι καθόλου λίγη...

Γιατί δεν θα παίζεις στο έργο που έγραψες;

«Η εύκολη απάντηση είναι «βαριέμαι». Αλλά η αλήθεια είναι πως για να παίξεις, θέλεις στηρίγματα. Εγώ γράφω και στήνω έργα. Ο Γούντι Άλεν τα κάνει όλα, αλλά έχει και επιτελεία γύρω του».

Σου ήταν εύκολο να βρεις λεφτά για να κάνεις αυτό που θέλεις;

«Οι πόρτες μου ανοίγουν εύκολα. Εγώ τώρα είμαι σε μια δουλειά, που φαίνεται η πιο υποστηρικτική από όλες - υπάρχει μια «θαλπωρή». Αλλά το γενικό πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το χαμηλό επίπεδο εμπορικής συνείδησης - αυτή είναι όλη η κρίση που βιώνουμε».

Τα αίτια λες να μην τα έχουμε καταλάβει;

«Εννοείται! Και επειδή δεν είμαι σε θέση να τα «διαβάσω» σε άλλους κλάδους, μπορώ να τα δω σε μικρογραφία στη δική μας δουλειά. Όπως μια σταγόνα αίμα σου δείχνει όλον τον οργανισμό, καταλαβαίνω από τη μία σταγόνα, που είναι η δουλειά μου, γιατί όλη η Ελλάδα νοσεί».

Ο κόσμος έχει αλλάξει;

«Έχει τροφοδοτηθεί με αμερικάνικο χιούμορ. Τα πιτσιρίκια μιλάνε για standup comedy. Στην Ελλάδα υπήρχε η επιθεώρηση, είδος που υπήρξε πολύ πριν το stand up και λίγο συνέχεια του Αριστοφάνη – το stand up έχει ενδιαφέρον είναι όμως πολύ αμερικάνικο, λίγο «αποξενωτικό».

ΠΗΓΗ: Παραπολιτικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved