Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν μπορώ τη μιζέρια με τίποτα»
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν μπορώ τη μιζέρια με τίποτα»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει την αίσθηση ότι αυτή τη στάση κρατάει και στη ζωή του. Οτι δεν θα άντεχε τα δράματα, την γκρίνια ή τη μιζέρια σε μια σχέση. 

«Ναι, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν μπορώ τη μιζέρια με τίποτα. Όταν ξεκινάει η μιζέρια σε μια σχέση, τρελαίνομαι. Θέλω να βλέπω αισιοδοξία, χαμόγελα, ωραία διάθεση. Εγώ έχω ένα θέμα με τη μιζέρια» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Θα προσπαθούσε να σώσει μια σχέση που έχει προβλήματα; «Σίγουρα. Θα προσπαθήσω να βρω λύσεις, αλλά, αν δεν αλλάζει κάτι, μιλάει από μόνο του το πράγμα. Οταν ζω έναν έρωτα, θέλω να τον απολαμβάνω. Αυτή είναι η διάθεση που έχω. Ειλικρινά σου μιλάω, εγώ όλη τη μέρα αισθάνομαι ερωτευμένος. Και να μην είμαι με κάποιο πρόσωπο, έτσι θέλω να αντιμετωπίζω τη ζωή».

Πιστεύει στο «για πάντα»; «Οχι... Αν νιώσω ότι μπορώ να ζήσω με μια κοπέλα για πάντα, θα της το πω. Γιατί εκείνη τη στιγμή θα το εννοώ. Αν τώρα μετά από καιρό κάτι αλλάξει και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Είναι αυτονόητο ότι όλοι θέλουμε να βρούμε τον άνθρωπο της ζωής μας και να κάνουμε οικογένεια. Κι εγώ κάποια στιγμή θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Δεν είμαι σε θέση όμως να γνωρίζω το πότε. Μπορεί να συμβεί αύριο, μπορεί και σε δέκα χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved