Μαρία Κορινθίου: «Το χειροκρότημα είναι η δύναμη του ηθοποιού και η επιβράβευση του»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Το χειροκρότημα είναι η δύναμη του ηθοποιού και η επιβράβευση του»

Είναι δύσκολο να αρνηθεί δουλειές ένας ηθοποιός ειδικά τέτοια εποχή.

«Πάντα γνώμονας μου είναι να κάνω μια δουλειά που μ' ευχαριστεί και με πάει ένα βήμα παραπέρα. Κι αν χρειαστεί να πω «όχι», είναι λόγω προτεραιοτήτων, όπως έκανα όταν ήθελα να είμαι με το παιδί μου. Αυτή την περίοδο κάνω αρκετά πράγματα, γιατί νομίζω ότι ήρθε ο καιρός. Μεγάλωσε η κόρη μου, έγινε επτά ετών, καταλαβαίνει και συζητάμε» τόνισε στο Hello η Μαρία Κορινθίου.

«Όντως. Έχουμε περίπου ένα μήνα γυρισμάτων ακόμη, η σειρά θα προβάλλεται μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται.»

- Στο μεταξύ, περνάς τα βράδια σου περιτριγυρισμένη από άντρες.

«Και τι άντρες! «Άντρες Έτοιμους για Όλα»! Είναι τιμή μου που είμαι φέτος στο θέατρο «Λαμπέτη» και με εμπιστεύτηκαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας. Είμαι τυχερή που μετέχω σ' αυτή την ομάδα»

-Το να ενταχθείς σε μια παράσταση που μετρά τρία επιτυχημένα χρόνια ήταν πρόκληση για σένα;

«Σαφώς, αλλά μην ξεχνάς ότι για μένα είναι μια καινούργια παράσταση. Δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω διαφορετικά. Αγαπάω πάρα πολύ το θέατρο και ότι αγκαλιάζει. Και είναι τόσα πολλά πράγματα το θέατρο. Είναι η εξέλιξη και η ωρίμανση του ηθοποιού, το σχολείο του. Είναι ο χώρος μου. Κάθε μέρα κάτι χτίζεις με το χαρακτήρα που υποδύεσαι και με όποιον έχεις απέναντι σου. Κι ας μην ξεχνάμε την αμεσότητα με τον κόσμο, το ότι περιμένεις το χειροκρότημα του στο τέλος.»

- Το περιμένεις;

«Βεβαίως, όλοι οι ηθοποιοί το περιμένουν. Όποιος πει το αντίθετο, θεωρώ ότι λέει ψέματα. Αυτή είναι η δύναμη του ηθοποιού και η επιβράβευση του. Αλλιώς, θα παίζαμε στο πίσω μέρος της αυλής ή στον κήπο μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved