Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Προσωπικά δεν έγινα ηθοποιός για να γίνω διάσημος και celebrity»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Προσωπικά δεν έγινα ηθοποιός για να γίνω διάσημος και celebrity»

O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας καλλιτέχνης με συγκεκριμένα «πιστεύω», με πράγματα στα οποία έχει προσπαθήσει να μείνει πιστός, να μην τα προσπεράσει. Πόσο εύκολο είναι κανείς να παραμένει ιδεαλιστής και οραματιστής στις μέρες μας;

«Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο... Σίγουρα χρειάζεται κάποιες στιγμές να γίνουν και συμβιβασμοί. Σε ό,τι με αφορά, αυτό που προσπαθώ πάντα να κάνω είναι να σέβομαι τον κόσμο. Να τον κοιτάζω στα μάτια με ειλικρίνεια, να μην τον κοροϊδεύω. Είτε συμμετέχω σε μια λεγόμενη εμπορική είτε σε μια λεγόμενη ποιοτική δουλειά. Γιατί για μένα ποιοτικό και εμπορικό δεν υπάρχει. Ολο αυτό είναι ένα τεράστιο ρεζιλίκι που συμβαίνει μόνο στη χώρα μας. Υπάρχει μόνο η καλή και η κακή δουλειά. Η δουλειά που βγαίνει και σέβεται τον κόσμο και η δουλειά που βγαίνει και υποτιμά και τη νοημοσύνη του και την αισθητική του» τόνισε στο TV Έθνος.

-Και εσείς αλλά και η Μπέσυ Μάλφα, με την οποία έχετε μία ευτυχισμένη οικογένεια, είστε ένα ζευγάρι που ποτέ δεν μπήκε στη λογική του εγχώριου σταρ-σύστεμ. Ποτέ δεν σας έχουν φωτογραφήσει δήθεν τυχαία οι παπαράτσι σε σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα, ποτέ δεν έχετε πουλήσει κομμάτια της προσωπικής σας ζωής στο όνομα της προβολής.

«Δεν είναι κάτι που θέλουμε να φανεί σαν... κατόρθωμα ή σαν... ηρωισμός. Αυτή είναι μία στάση ζωής που εμείς έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε, άλλοι έχουν άλλες αντιλήψεις σε σχέση με το πώς μπορούν να κάνουν καριέρα και να βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο. Ο καθένας κάνει ό,τι πιστεύει. Είναι απλό. Από την άλλη μεριά, μερίδιο ευθύνης έχετε κι όλοι εσείς στα Media, που έχετε στήσει ένα τέτοιο σύστημα και κάποιοι θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο και μόνο μπορούν να κάνουν καριέρα»

-Όταν κάποιος γίνεται ηθοποιός δεν ξέρει ότι μέσα σε αυτό εμπεριέχεται και ένα παιχνίδι... προβολής;

«Ανάλογα για τους λόγους που αποφασίζει ο καθένας να γίνει ηθοποιός. Προσωπικά δεν έγινα ηθοποιός για να γίνω διάσημος και celebrity!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved