Παππά-Αναδιώτης: Δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό μιλούν ο ένας για τον άλλο
Showbiz

Παππά-Αναδιώτης: Δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό μιλούν ο ένας για τον άλλο

Πριν από δέκα χρόνια η Χριστίνα Παππάκαι ο Νίκος Αναδιώτης ήταν ζευγάρι. Τώρα δίνουν συνέντευξη και μιλούν για την συνεργασία τους και όχι μόνο… 

-Χριστίνα, τι είναι ο Νίκος για εσένα;

Χριστίνα: «Ο Νίκος είναι ένας πολύ καλός μου φίλος, με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα. Είναι ένα αξιόλογο παιδί, με σωστές αρχές που έχει πάρα από την οικογένεια του, και ήξερα ότι θα πάει μπροστά. Αν τον ρωτήσεις, θα στο επιβεβαιώσει και ο ίδιος ότι είχα διακρίνει το υποκριτικό του ταλέντο, όταν ήμασταν μαζί και του είχα πει ότι πρέπει να γίνει ηθοποιός. Ο Νίκος, παρόλο που είναι πολύ όμορφος, είναι σεμνός. Δεν πήραν ποτέ τα μυαλά του αέρα. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα κι αυτό πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει να κάνει ακόμη πιο σημαντικά πράγματα και να φτάσει πιο ψηλά. Δυστυχώς στην Ελλάδα συνηθίζουν όταν βλέπουν κάποιον όμορφο να βγάζουν το συμπέρασμα ότι δεν έχει ταλέντο. Πόσες φορές έχουμε ακούσει να λένε; «Έλα, μωρέ, αυτόν τον πήραν για να δείχνει κοιλιακούς». Δεν είναι έτσι. Και στο εξωτερικό, οι ηθοποιοί που ξεχωρίζουν συνήθως έχουν όλο το πακέτο» τόνισε στο ΟΚ.

-Τον συμβουλεύεσαι στα προσωπικά σου;

Χριστίνα: «Ό,τι συμβουλές κι αν πάρω εγώ, στο τέλος κάνω πάντα του κεφαλιού μου. (Γελάει.)»

-Νίκο τι είναι για εσένα η Χριστίνα;

Νίκος: «Μπορεί να είχαμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα που ξαναβρεθήκαμε αισθάνομαι -ότι μπορώ να κουβεντιάσω μαζί της τα πάντα, όπως κάνεις με έναν φίλο που έχεις χρόνια να δεις, αλλά τον ξέρεις καλά. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Αν δεν συνέβαινε αυτά, θα είχα ζητήσει να αποχωρήσω από την παράσταση. θυμάμαι πάντα πόσο με ενθάρρυνε να ασχοληθώ με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά το έκανα πέντε χρόνια αφότου χωρίσαμε γιατί δεν ήθελα να σκεφτεί κανείς ότι χρησιμοποίησα μία προσωπική σχέση για να μπω σε έναν χώρο όπου η Χριστίνα προϋπήρχε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved