Παππά-Αναδιώτης: Δυο… πρώην συνεργάζονται στο θέατρο
Showbiz

Παππά-Αναδιώτης: Δυο… πρώην συνεργάζονται στο θέατρο

Πριν από δέκα χρόνια η Χριστίνα Παππά και ο Νίκος Αναδιώτης ήταν ζευγάρι. Αισθανθήκανε αμήχανα όταν τους πρότειναν να παίξουν μαζί σε παράσταση;

Χριστίνα: «Με τον Νίκο είμαστε φίλοι. Όταν μία σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και δεν τρέφεις άσχημα αισθήματα για τον άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχετε καλά σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Παπαποστόλου, που συμμετέχω στο βιντεοκλίπ του. Όλοι οι άντρες με τους οποίους είχα σχέση, με κάποιον τρόπο, υπάρχουν στη ζωή μου. Με τον Νίκο, τώρα που συνεργαζόμαστε, κάνουμε και παρέα, έχω γνωρίσει και τη γυναίκα του, που είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, και περνάμε πολύ ωραία όλοι μαζί. Όταν κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή μου, κλείνει. Το αφήνω πίσω μου και προχωράω μπροστά» τόνισε στο ΟΚ.

Νίκος: «Το ίδιο ισχύει και για μένα. Δεν μου αρέσει να αφήνω κατάλοιπα, όχι μόνο σης σχέσεις μου, αλλά γενικότερα στη ζωή μου. Ούτε η Βασιλική είχε κανένα πρόβλημα»

-Στην παράσταση έχετε ερωτικές σκηνές. Νιώσατε άβολα σης πρόβες όπου έπρεπε να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον;

Χριστίνα: «Στο έργο ο Νίκος υποδύεται τον εραστή μου, οπότε υπάρχει μία σκηνή που αγκαλιαζόμαστε. Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου. Ίσως δυσκολευόμασταν αν νιώθαμε ενοχικά, αν υπήρχε δηλαδή κάτι παραπάνω μεταξύ μας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει και δεν βλέπει κανέναν από τους δύο τον άλλο πονηρά, η σκηνή βγήκε αβίαστα, όπως και οι υπόλοιπες του έργου.»

Νίκος: Συμφωνώ. Ίσα ίσα που αυτές οι σκηνές ήταν οι πιο εύκολες.

-Ήταν πάντα καλές οι σχέσεις σας;

Χριστίνα: «Εντάξει, στην αρχή πάντα υπάρχει μια αμηχανία, γιατί, όπως κι αν γίνει, ο χωρισμός είναι στενόχωρο πράγμα. Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς είχε συμβεί με τον Νίκο, γιατί έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί, αλλά το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχω μιλήσει με έναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μου ήταν έξι μήνες. Με όλους τους πρώην μου έχω διατηρήσει επαφές. Δεν υπάρχει κάποιος που έχω τσακωθεί και δεν μιλάμε»

-Είναι καλύτερη η σχέση σας τώρα;

Νίκος: «Ναι. Έτσι πιστεύω. Και κάπου είναι και λογικό, γιατί είμαστε πιο ώριμοι τώρα Χριστίνα: «Συμφωνώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν καλή και πριν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved