Νίκος Παπαδάκης: «Δεν ήμουν ποτέ πάρα πολύ μέσα στο χώρο της showbiz δεν ήταν η ζωή μου τέτοια»
Showbiz

Νίκος Παπαδάκης: «Δεν ήμουν ποτέ πάρα πολύ μέσα στο χώρο της showbiz δεν ήταν η ζωή μου τέτοια»

Ο Νίκος Παπαδάκης τον τελευταίο καιρό ασχολείται ενεργά με την αγιογραφία. Πώς προέκυψε η αγιογραφία στη ζωή του;

«Μου άρεσε πάντα. Κατάγομαι από οικογένεια κληρικών, οπότε είχα από μικρό παιδάκι επαφή με την εκκλησία. Έβλεπα τους παππούδες μου και είχα πάντα αγάπη προς την εκκλησία. Πήγαινα σε μοναστήρια, βοηθούσα τον παπά του χωριού όταν ήμουν μικρός, αλλά και μεγάλος που ήμουν. Μου αρέσει η θρησκεία μας κάποια στιγμή άρχισα να ζωγραφίζω. Αργότερα ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης Φωτόπουλος, που ουσιαστικά εκείνος με μύησε στο χώρο της τέχνης. Πήγα πριν από λίγο καιρό και βοήθησα ένα φίλο που έφτιαξε το εκκλησιαστικό μουσείο του Καΐρου, το οποίο ήταν μοναδική εμπειρία για μένα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τι έκανες εκεί;

«Βοήθησα στο στήσιμο του μουσείου, ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο. Καλό θα είναι, οι Έλληνες που θα επισκεφθούμε το Κάιρο, να πάμε να δούμε όλα αυτά τα κειμήλια, αξίζει πραγματικά.»

-Σε είχαμε γνωρίσει διαφορετικά, στο χώρο της σοουμπίζ, μοντέλο...

«Έχω πολλά ενδιαφέροντα, δεν μπορώ να σταματήσω σε ένα. Η αγιογραφία ήταν κάτι που μου άρεσε πάντα. Ήρθαν κοντά μου άνθρωποι οι οποίοι μου έδειξαν, μου έμαθαν πράγματα, είχα πολλούς και καλούς δασκάλους πάνω στο κομμάτι της αγιογραφίας. Ήταν κάτι που αγαπούσα, απλά δεν είχε βγει προς τα έξω, το είχα μέσα μου και το ήξερα από παιδάκι.»

- Έχεις απομακρυνθεί από τα κοσμικά και τη σοουμπίζ τον τελευταίο καιρό.

«Δεν ήμουν ποτέ πάρα πολύ μέσα σε αυτόν το χώρο, δεν ήταν η ζωή μου τέτοια. Ξεκίνησα από πολύ μικρός μια άλλη ζωή, ήμουν μόνιμος στο Πολεμικό Ναυτικό αυτό ήταν το πρώτο μου επάγγελμα. Είχα άλλα κριτήρια για τη ζωή. Προέκυψε ο χώρος της σοουμπίζ, οι φωτογραφήσεις, αλλά δεν ήμουν τόσο πολύ σε αυτό το κομμάτι, δεν ζούσα μόνο γι αυτό. Παράλληλα, είχα κι άλλα ενδιαφέροντα άλλου τύπου. Ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται, να βγαίνω κάθε μέρα στα μπαράκια και τα μπουζούκια; Δεν το έκανα ποτέ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved