Ποιος παρακολουθούσε τηλεφωνικές συνομιλίες του Παπανώτα;
Showbiz

Ποιος παρακολουθούσε τηλεφωνικές συνομιλίες του Παπανώτα;

O Δημήτρης Παπανώτας γενικά κάνει προβλέψεις που… βγαίνουν σωστές; Είναι φανατικός τηλεθεατής; 

«Ναι, αν και γενικά παρακολουθώ άλλα από αυτά που σχολιάζουμε. Μου αρέσουν οι δημοσιογραφικές εκπομπές, π.χ., δεν. χάνω ποτέ τον Νίκο Χατζηνικολάου, παρόλο που είναι πολύ αργά, ή την εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου. Παρ' όλα αυτά όμως, αναγκάζομαι να βλέπω και άλλα» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Έχεις πολιτικό σχόλιο.

«Μα, από το πολιτικό ρεπορτάζ ξεκίνησα. Από το '88 μέχρι το '97 αυτό υπηρετούσα. Ήμουν διαπιστευμένος στο υπουργείο Αμυνας, όπου εργαζόμουν έξι χρόνια στο γραφείο Τύπου.»

-Και πώς απαγκιστρώθηκες από το πολιτικό ρεπορτάζ;

Υ»πήρξαν κάποια θέματα μέσα εκεί που με έκαναν να φοβηθώ. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς από τη Θεσσαλονίκη, εκεί γινόταν χαμός. Πολλή διαπλοκή. Έπεσε και στην αντίληψη μου κάτι σχετικό με παρακολουθήσεις του τηλεφώνου μου, γιατί ήμουν στο γραφείο Τύπου του υπουργού, τρόμαξα και σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να ασχοληθώ με κάτι πιο ανώδυνο. Έτσι αποφάσισα να κάνω αυτό. Το είπα τότε στο Νew, έφτιαξα μια εκπομπή και, όταν την είδε ο καναλάρχης μια ώρα πριν βγει στον αέρα, τρελάθηκε. Είπε «Τι είναι αυτό; Βάλτε ντοκιμαντέρ». Τελικά όμως παίχτηκε στον αέρα και έκανε 10% τηλεθέαση. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Ήταν επιτυχία για το κανάλι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved