Μαρία Κορινθίου: «Είμαι χαζομαμά, παίζω σαν μικρό παιδί»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Είμαι χαζομαμά, παίζω σαν μικρό παιδί»

Για την κόρη, που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Αϊβάζη μίλησε στο Hello η Μαρία Κορινθίου, αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα...

Εκτός δουλειάς τι σου αρέσει να κάνεις;

«Να είμαι με την οικογένεια μου, να κάθομαι στο σπίτι μου, να βγαίνω με τον άντρα μου για φαγητό, να παίζω με το παιδί μου. Γενικά, είμαι σπιτόγατα. Μ' αρέσει η ηρεμία και η γαλήνη. Και είμαι παραδοσιακή. Πράγματα που έχω πάρει από τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου προσπαθώ να τα μεταδώσω στο παιδί μου. Από μικρή ήμουν έτσι. Δεν ήμουν ποτέ party animal, ήμουν πάντα συγκεντρωμένη σ' αυτά που ήθελα να κάνω. Ναι μεν ατίθασο νιάτο, αλλά χωρίς παρεκτροπές και κατασταλαγμένη».

Τι είδους μητέρα είσαι;

«Όταν απέκτησα την Ισμήνη ήμουν ανίδεη, η εγκυμοσύνη ήρθε απότομα, δεν ήξερα πως ν' αντεπεξέλθω. Στο πέρασμα αυτών των επτά χρόνων, μεγάλωσα κι εγώ μαζί με την Ισμήνη. Ένα παιδί σου χαρίζει ωριμότητα και εσωτερική ηρεμία. Συνειδητοποιώ, λοιπόν, ότι είμαι μια υπερπροστατευτική μητέρα, αλλά χωρίς να της ψαλιδίζω τα φτερά. Η Ισμήνη μοιάζει και σε μένα και στον Γιάννη ως χαρακτήρας. Είναι παιδί-χείμαρρος και λίγο τσαούσα. Οπότε, παίρνει πρωτοβουλίες και αποφάσεις, είναι ανεξάρτητη, αλλά κάπου από πίσω υπάρχω πάντα εγώ. Και είμαι χαζομαμά, παίζω σαν μικρό παιδί μαζί της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved