Σαββίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την fashion blogger για τα πόδια της Κορινθίου
Showbiz

Σαββίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την fashion blogger για τα πόδια της Κορινθίου

Η Μαριέλλα Σαββίδου υπερασπίστηκε on air στα «Καλημερούδια» τη Μαρία Κορινθίου και βρέθηκε αντιμέτωπη με τη συνεργάτη της εκπομπής, τη fashion blogger, Χρυσάνθη Κιτσινέλη.

Η ίδια μίλησε στο People...

Πρόσφατα είχες την πρώτη σου on air τηλεοπτική διαμάχη με την fashion blogger της εκπομπής, Χρυσάνθη Κιτσινέλη. Αφορμή τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου τα οποία εκείνη σχολίασε ως «παχιά πολύ».

«Θεώρησα σημαντικό να περάσω το δικό μου μήνυμα γιατί δυστυχώς δικαιολογούμε πολλά πράγματα στην τηλεόραση. Ο καθένας μας έχει διαφορετικές εμπειρίες και παιδεία και οι δικές μου δεν μου επιτρέπουν να έχω μια ουδέτερη στάση. Πιστεύω βαθιά ότι το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με μια τηλεοπτική διαμάχη, ούτε με τα πόδια της Μαρίας Κορινθίου. Έχει να κάνει με κάτι μεγαλύτερο, το θέμα της διάκρισης. Δυστυχώς παρατηρώ πως έχει αναπτυχθεί μια κανονικότητα της διάκρισης και του ρατσισμού στον καθημερινό λόγο, μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να πει πως κάποιος που έχει διαφορετικά εξωτερικά χαρακτηριστικά δεν έχει ίσα δικαιώματα με άλλους».

Αυτό που σε πείραξε ίσως ήταν ο τρόπος της; Κάποιες φορές μπορεί να πούμε την πιο σκληρή αλήθεια με ωραίο τρόπο.

«Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω μ’ αυτό. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στην Χρυσάνθη με την οποία στο κάτω κάτω δεν τέθηκε ποτέ θέμα στις σχέσεις μας εκτός αέρα. Το κυρίως πρόβλημα δεν είναι ο τρόπος που θα εκφραστείς, το πρόβλημα είναι η ουσία αυτού που λες. Η διάκριση δεν υπάρχει μόνο όσον αφορά το χρώμα δέρματος κάποιου. Υπάρχει σε πολλά πράγματα και μπορεί να ειπωθεί με τις πιο ωραίες λέξεις και πρέπει να την αναγνωρίζουμε εκεί και να την σταματάμε».

Ο κόσμος τι σου είπε για τη στάση που κράτησες;

«Η αλήθεια είναι πως έχω πάρει άπειρα θετικά μηνύματα στη σελίδα μου στο facebook και επίσης από κόσμο στον δρόμο. Και αυτό με χαροποιεί, όχι γιατί θέλω να είμαι δημοφιλής αλλά γιατί βλέπω πως όλοι αντιλαμβάνονται και ευαισθητοποιούνται σε σημαντικά θέματα. Το θέμα μπορεί να ξεκίνησε με αντικέιμενο τη Μαρία Κορινθίου, με την οποία ούτε γνωριζόμαστε, αν και είπε καλά λόγια για μένα και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι αφορά τον καθένα από μας. Το ίδιο ακριβώς θα έκανα και αν έβλεπα να σχολιάζουν μια άγνωστη κυρία στο δρόμο σε ένα fashion police».

Εσύ, έχεις νιώσει ρατσισμό για τα περιττά σου κιλά;

«Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι εννοούν όταν λένε περιττά κιλά! Μου φαίνεται λίγο σουρρεάλ να έρχεται ένας τρίτος και να μιλάει για τα δικά μου «περιττά κιλά». Εμένα, πριν τα ονομάσει έτσι, με ρώτησε εάν μου περισσεύουν; Όλα αναγκαία τα θεωρώ πάνω μου, μου χρησιμεύουν και δεν θέλω να τα αποχωριστώ. Ξέρεις, αγαπώ το σώμα μου και θέλω να νιώθω καλά όπως και να είμαι, γυμνάζομαι, προσέχω τη διατροφή μου, δεν θα γίνω ποτέ αδύνατη, δεν το επιδιώκω, ούτε και το σκαρί μου είναι τέτοιο. Επίσης κανένας σύντροφός μου μέχρι τώρα δεν μου έχει παραπονεθεί ούτε μου ζητήσει να αλλάξω οτιδήποτε πάνω μου. Αντιθέτως πάντα μου λένε ότι βρίσκουν τον μεσογειακό μου σωματότυπο θηλυκό και με κολακεύουν. Και το κοντό μου το φόρεμα θα το βάλω και το μαγιώ μου και θα το χαρώ. Όσο κλισέ και αν ακούγεται το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αγάπη. Αυτή σε κάνει τον πιο όμορφο άνθρωπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved