Ειρήνη Μπαλτά: «Θα έκανα παιδί μόνη μου»
Showbiz

Ειρήνη Μπαλτά: «Θα έκανα παιδί μόνη μου»

Δε θέλει σώνει και καλά να παντρευτεί, αλλά θα της άρεσε να έχει ένα παιδί και τον ιδανικό σύντροφο. Η Ειρήνη Μπαλτά μιλάει στο You και για τα παιδικά της χρόνια, ως παιδί χωρισμένων γονιών...

άντρες

Είπες πως η Τέχνη λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά, ψυχανάλυση έχεις κάνει;

«Έκανα ψυχοθεραπεία για περίπου επτά χρόνια. Ωστόσο, δε θεωρώ ου την έχω σταματήσει για πάντα, γιατί σε αυτό δεν υπάρχει τέλος. Τη στιγμή που κάποια ανάγκη μου θα αλλάξει και δεν θα μπορώ να τη διαχειριστώ, θα ξαναρχίσω».

Γιατί ξεκίνησες ψυχοθεραπεία;

«Ήθελα να ψάξω τον εαυτό μου. Να μάθω ποια είμαι, τι θέλω και πώς να το πετύχω. Ίσως και χάρη στην ψυχοθεραπεία δεν με επηρέασε η αποχή μου από την τηλεόραση, (γέλια)».

Τα παιδικά σου χρόνια ήταν δύσκολα;

«Ήταν όμορφα και δύσκολα. Δύσκολα γιατί χώρισαν οι γονείς μου, όταν ήμουν επτά ετών. Ήμουν πολύ μικρή για να μπορέσω λογικά να διαχειριστώ το πώς σταμάτησαν να αγαπιούνται ξαφνικά. Ευτυχώς είχα τον αδελφό μου και το μοιραζόμασταν».

Σε πλήγωσε το διαζύγιο;

«Ποιος δεν πληγώνεται με κάτι που δεν κατανοεί;».

Τι αισθάνθηκες;

«Λύπη και μια απορία για το αν έτσι τελειώνουν όλα».

Ο χωρισμός τους επηρέασε τη σχέση σου με τους άντρες;

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι που προέρχονται από οικογένεια, που έχουν χωρίσει ή θα θέλουν πάση θυσία να διατηρήσουν μια σχέση ή αποκτούν μια απαξίωση για το «αιώνιο». Εγώ ήμουν πιο σκεπτική στο για «πάντα», αλλά τώρα είμαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα».

Οικογένεια γιατί δεν έχεις κάνει;

«Έχω φτάσει κοντά στο να κάνω, αλλά καμιά φορά στην πορεία της σχέσης, οι άνθρωποι απομακρύνονται».

Απογοητεύεσαι από έναν χωρισμό;

«Ο χωρισμός δεν παύει να είναι ένας μικρός θάνατος και δε γίνεται να μην είσαι θλιμμένος μετά για κάτι στο οποίο είχες επενδύσει συναισθηματικά».

Πιστεύεις ότι κάπου υπάρχει το άλλο σου μισό;

«Πιστεύω στο ολόκληρο! Ψάχνουμε άλλο ένα ολόκληρο για να κάνουμε παρέα και να μοιραστούμε τις ζωές μας».

Θα έκανες ποτέ παιδί μόνη σου;

«Με αγχώνει πολύ το οικονομικό. Ίσως γιατί έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, παρότι το μόνο που χρειάζεται ένα παιδί είναι αγάπη. Αν το ξεπερνούσα θα έκανα ή θα υιοθετούσα. Ο γάμος πάντως δεν είναι προϋπόθεση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved