Θα φάμε κουφέτα; Η Ήβη Αδάμου παραδέχεται: «Θα ήθελα να προχωρήσει η σχέση μας με τον Μιχάλη»
Showbiz

Θα φάμε κουφέτα; Η Ήβη Αδάμου παραδέχεται: «Θα ήθελα να προχωρήσει η σχέση μας με τον Μιχάλη»

Η κύπρια τραγουδίστρια είναι ζευγάρι, εδώ και τρία χρόνια, με τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento και αποκαλύπτει ότι ήρθε η ώρα να σκεφτούν πιο σοβαρά τη σχέση τους!

Η ίδια λέει στο People...

“Όταν έμενα στην Κύπρο δεν ήμασταν μαζί με τον Μιχάλη. Ουσιαστικά γίναμε ζευγάρι από το 2012 που πλέον ζούσα μόνιμα στην Αθήνα”, αποκαλύπτει η Ήβη Αδάμου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. Η τραγουδίστρια μιλά ανοιχτά για το love story με τον Μιχάλη των Stavento και δεν κρύβεται.

Συμμετέχει στην παράσταση «80’s, The musical», ξεκινάει εμφανίσεις με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever και σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι.

Γνωρίστηκαν το 2010 με αφορμή την συνεργασία τους στο τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα». Ωστόσο, όπως αναφέρει και η ίδια, δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι. “Δεν ήμασταν από την αρχή μαζί. Σε πρώτο στάδιο συνεργαστήκαμε καθαρά σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είχε φτιάξει κάποια κομμάτια για τους δίσκους μου. Όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας εξελίχθηκε σε μεγάλο βάθος χρόνου και κρατάει μέχρι και σήμερα”.

Σκέφτεται, όμως, κάποια στιγμή να κάνει και το επόμενο βήμα; “Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να προχωρήσει η σχέση μας με τον Μιχάλη, αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved