Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είμαι κακή, βλέπομαι…»
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είμαι κακή, βλέπομαι…»

Με άριστα το 10 πόσο... βάζει ως παρουσιάστρια στον εαυτό της η Ζήνα Κουτσελίνη;

«Στην πρεμιέρα με βαθμολόγησα με τέσσερα και στην πορεία με οχτώ. Δεν είμαι κακή, βλέπομαι» τόνισε στο You.

-Βλέπεις μετά τις εκπομπές;

«Τουλάχιστον πέντε φορές την καθεμία με αυστηρότητα. Ξέρω πολύ καλά τι έχει συμβεί στην εκπομπή, που δεν απέχει, όμως, και πολύ από αυτό που ζω στο πλατό.»

-Φέτος τι ξεχωρίζεις στην τηλεόραση;

«Ποτέ δεν ήμουν αυστηρή με τα τηλεοπτικά προγράμματα που έβγαιναν στον αέρα. Πάντα πίστευα ότι κάτι που ξεκινάει «χτίζεται» όσο περνάει ο καιρός και μπορεί στο τέλος της σεζόν να είναι και ο νικητής. Πιστεύω, λοιπόν, ότι είναι άδικο από κάποιους μόλις βγαίνει ένα νέο τηλεοπτικό προϊόν –βλέπε Καινούργιου– να το κρίνουν από την πρώτη στιγμή. Δεν θεωρώ κουτούς τους ανθρώπους που ηγούνται στις εκπομπές να αφήνουν ένα προϊόν να καταρρέει χωρίς να κάνουν διορθωτικές κινήσεις. Και νομίζω ότι και κανείς δεν θεωρεί το STAR, εμένα, τους συνεργάτες μου χαζούς για να αφήνουμε κάτι να πηγαίνει στον πάτο. Άρα, λοιπόν, εγώ δεν θα κρίνω τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα. Θα σου πω, όμως, ότι τα πρόσωπα που υπάρχουν στην τηλεόραση έχουν όλα ένα ενδιαφέρον...»

-Η Καινούργιου σού αρέσει σαν πρώτο «βιολί»;

«Δεν θα έβαζα την Κατερίνα μόνη της. Θα την έβαζα, ας πούμε, με τον Βλοντάκη. Γιατί όταν εμφανίζεται ένα καινούριο πρόσωπο χρεώνεται πάνω του τα πάντα. Άρα ως κανάλι θα την προστάτευα. Όπως έκανε ο ΑΝΤ1 με Συνατσάκη-Ουγγαρέζο. Όπως, επίσης, και όταν «έχτιζα» τηλεοπτικά προγράμματα ήταν η Φαίη Σκορδά και άλλοι πέντε δίπλα της. Είναι άλλο να έχεις κοντά σου νέα πρόσωπα όπως η Καινούργιου και άλλο να έχεις την Παλαιτσάκη, τον Πυριόχο και όλους εκείνους που είχαν αναπτύξει μια δύναμη και είχαν περάσει και από πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έχει μεγάλη διαφορά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved