Η Ντορέττα, η Λίντα Μπλερ του εξορκιστή και το ρεσιτάλ υστερικού κεφιού
Showbiz

Η Ντορέττα, η Λίντα Μπλερ του εξορκιστή και το ρεσιτάλ υστερικού κεφιού

Άγριο κράξιμο στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Την κυρία Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν μπορώ να την αξιολογήσω ως ηθοποιό, μιας και δεν την έχω χειροκροτήσει σε κάποια θεατρική σκηνή, δεν τη θυμάμαι σε καμία τηλεοπτική σειρά και γνωρίζω μόνο μία κινηματογραφική της εμφάνιση, σε κάποια παλαιότερη ταινία που έκανε ο Ρουβάς τον emo! Τη γνωρίζω . από πολλές lifestyle παρελθοντικές φωτογραφίσεις της και κυρίως από μια στο ανακτορικό της σπίτι, κάπου στην πολυτελή παραλία της Αττικής, αν και φυσικά και προβλέψιμα δεν μιλά για τα προσωπικά της. Την έμαθα γιατί γυμνάζεται πολύ και έχει ωραίους κοιλιακούς.

Την καλοέμαθα ως διαγωνιζόμενη στο DWTS, που έκανε ακόμη και τον βαρύ Γιάννη Λάτσιο να βουρκώσει με τις καλλιτεχνικές της επιδόσεις στο τσα-τσα-τσα (τρις)! Δεν την είδα σε ένα σόου που παρουσίασε με παιδάκια να τραγουδάν κάψουροτράγουδα -γιατί πολύ απλά διαφωνώ ριζικά με τέτοια θεάματα που αφορούν σε παιδιά που κάνουν τους μεγάλους-αλλά ούτε και σε ένα τηλεπαιχνίδι που έκανε, γιατί άνθρωπος είμαι και ενίοτε βαριέμαι! Την είδα, όμως, στο πρωινό του Μega, που αψυχολόγητα, δοκιμάζει τον Κωστόπουλο και την ομάδα του και δεν τους συνεχίζει. Το ίδιο κάνει με τον Σεφερλή και τη δική του ομάδα. Φτιάχνει, όμως, φτου κι απ' την αρχή, νέο πρωινό, με νέα ομάδα και με παρουσιάστρια τη νέα, πολλά χρόνια τώρα, Ντορέττα Παπαδημητριού!

Ώσπου να δέσει η ομάδα, να βρουν τους ρυθμούς τους, να βρουν περιεχόμενο που να μην είναι σαν της Σκορδά και του συζύγου (ακριβώς!) θέλουν χρόνο. Και τι σκέπτονται ύστερα απ' τον ευρηματικό τίτλο, για το 1960, Καλημερούδια; Να ξεκινά η εκπομπή με την παρουσιάστρια να χορεύει τρελούς χορούς! Πρωί-πρωί, πάνω στον πρώτο καφέ της μέρας, που οι βιορυθμοί δεν έχουν ανέβει ακόμα, η γυναίκα στην τηλεόραση τα δίνει όλα! Κεφάλι περιστρεφόμενο, σε πλήρη κύκλο σαν τη Λίντα

Μπλερ στον Εξορκιστή, πόδια στον αέρα ταυτοχρόνως, σπαγγάτα, διπλές τούμπες προς τους προβολείς, χέρια σε κίνηση β ιονική, μέση σπασμένη σε χίλιες-δυο αφύσικες γωνίες και, όλα αυτά, με το ίδιο επαγγελματικό, της χαράς και της άνεσης, παγωμένο χαμόγελο! Βλέπεις όλο αυτό το πρωινό ρεσιτάλ υστερικού κεφιού και θες να πιεις τον καφέ μονορούφι και να βγεις τρέχοντας να πηδήξεις πάνω απ' τα κάγκελα και να φτάσεις στη δουλειά με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ απ' την υπερένταση! Αν δεν το κάνεις και δεις τη συνέχεια της εκπομπής, θα αντέξεις μια ενοχοποιημένη gossip, όλο τύψεις και χωρίς μέτρο, ενότητα «σχόλια για ρούχα». Fashion Bloggers αγγλική προφορά να κρίνουν ρούχα και να προσβάλλουν γυναίκες, με την παρουσιάστρια και το επιτελείο της να χασκογελάνε και με κάτι συνεντεύξεις που μπορούν να σε κάνουν να καταλάβεις ότι στις νεκροψίες πρέπει να αναφέρεται και η πλήξη ως αιτία θανάτου!» έγραψε η Αλεξάνδρα Τσόλκα στην στήλη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved