Λάκης Παπαδόπουλος: «Με εμπνέει το γυναικείο φύλο»
Showbiz

Λάκης Παπαδόπουλος: «Με εμπνέει το γυναικείο φύλο»

Τι σημαίνει μουσική για τον Λάκη Παπαδόπουλο, τι τον εμπνέει, τι είναι ροκ για εκείνον και πώς βλέπει τη μουσική βιομηχανία σήμερα;

Τι είναι για εσάς η μουσική;

«Τα πάντα. Όταν είμαι μόνος στο αμάξι ακούω επιλεγμένες συλλογές μουσικής της αρεσκείας μου. Και λέω μόνος, γιατί αν βρεθεί μέσα κάποιος άσχετος από το άκουσμα παρακαλάει σε κάποιο κόκκινο φανάρι να ανοίξει την πόρτα και να πεταχτεί έξω (καφροειδής κατάσταση). Μια φορά θυμάμαι είχαμε ξεχάσει στο πίσω κάθισμα κοιμισμένο το μικρό γιο ενός φίλου μου, ο οποίος σηκώθηκε ζαλισμένος με πονοκέφαλο. Βέβαια αυτός ο καταιγισμός καλαίσθητης μουσικής μετά από χρόνια, εκτός από γιατρό, τον έκανε εξαιρετικό μουσικό, τραγουδιστή, που στα κενά του ανεβαίνει στη σκηνή μαζί μας, παίζουμε μαζί και χαιρόμαστε. Όσο για εμένα, αυτή την εποχή ασχολούμαι αβίαστα και όχι ανελλιπώς, πειραματιζόμενος σε καινούργια προσωπικά μονοπάτια. Αισθάνομαι τιμή, χαρά και σεβασμό σε όσους με ακολουθούν και προτιμούν τα προϊόντα μου!»

Τι σας εμπνέει;

«Με εμπνέει το γυναικείο φύλο μέσα από τα κοινωνικά θέματα».

Τι είναι το «ροκ» για εσάς;

«Το ανυπότακτο, το εξτρεμιστικό, το πειραματικό και μη αναμενόμενο, το σύγχρονο και παράλληλα πολύ παλιό. Μια ριζοσπαστική ματιά στα λιμνάζοντα της μουσικής και του λόγου».

Πώς βλέπετε τη σημερινή μουσική βιομηχανία;

«Λιμνάζουσα. Εκτός από το internet δεν ασχολείται κανείς. Μουσικοί καλοί πάντα υπάρχουν, ποιότητα τραγουδιών δεν υπάρχει. Οι δίσκοι πια και μια καριέρα πουλιούνται σε κυριακάτικη εφημερίδα. Έχει καταντήσει να ανταλλάσσονται σε ένα φύλλο εφημερίδας όλη η καριέρα του Τσιτσάνη, τέσσερα cd, μαζί με την καριέρα του Μητσάκη, άλλα 4 cd για 4 Ευρώ».

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΚΑΡΦΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved