Πάνος Κιάμος: «Ήμουν συν 20 κιλά. Είχα κράμπες στα πόδια μου, δεν μπορούσα να περπατήσω εύκολα»
Showbiz

Πάνος Κιάμος: «Ήμουν συν 20 κιλά. Είχα κράμπες στα πόδια μου, δεν μπορούσα να περπατήσω εύκολα»

Επιτέλους, ο Πάνος Κιάμος έβγαλε τα... μαύρα γιατί ΔΕΝ πενθεί για τα κιλά, που έχασε!

Ωραίος δεν το έπαιξες ποτέ! Δεν σ’ ενδιαφέρει η εικόνα σου;

«Έτσι ακριβώς. Δεν είναι κακό να μη σ’ ενδιαφέρει κάτι. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να τραγουδάω, να είμαι στο στούντιο. Δεν είμαι ο Ναπολέων να κάνω και τέλεια μαγειρίτσα, να φτιάχνω και τέλεια γεμιστά, να τραγουδάω και μετά να φτιάχνω και ένα μαγαζί».

Αδυνάτισες, έχασες πολλά κιλά!

«Δεν έκανα δίαιτα, αλλά διατροφή για λόγους υγείας. Ξεκίνησαν να μου λένε «είσαι 40 πια, πρέπει να προσέχεις, να κάνεις και κάποιες εξετάσεις». Και από φόβο πώς θα βγουν οι εξετάσεις και μιλώντας και με τον μαέστρο μου για χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και τα λοιπά, φοβήθηκα. Και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό. Ήμουν συν 20 κιλά. Είδα μεγάλη διαφορά. Είχα κράμπες στα πόδια μου, δεν μπορούσα να περπατήσω εύκολα. Και το έκανα...».

Σου αρέσει το φαγητό;

«Πάρα πολύ. Τρελαίνομαι. Το θεωρώ μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής... Ο κόσμος, βέβαια, θέλει να σε βλέπει όμορφο... Φυσικά, εξάλλου η δουλειά μας είναι οπτικοακουστική. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι ναι μεν δεν είμαι μοντέλο αλλά η εμφάνιση παίζει ρόλο όχι μόνο για να αρέσεις αλλά και για να μπορείς να φορέσεις κάτι άνετα. Τώρα μπορώ να φορέσω και ένα διαφορετικό χρώμα εκτός από μαύρο».

Το τίμημα της επιτυχίας το έχεις πληρώσει;

«Σίγουρα, πολλά βράδια δεν έχω κοιμηθεί και έχει επηρεαστεί η υγεία μου, έχω πολλές ανασφάλειες μη νομίζεις κι ας μην το δείχνω...».

ΠΗΓΗ: YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved