Η ιστορία που κρύβεται πίσω από τα κουκλάκια της Καινούργου, που της τα έδωσε η Σπυροπούλου
Showbiz

Η ιστορία που κρύβεται πίσω από τα κουκλάκια της Καινούργου, που της τα έδωσε η Σπυροπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δυο αγαπημένα κουκλάκια, όπου κατά την πρόσφατη μετακόμισή της, νόμισε πως τα έχασε... Όμως η μαμά της Κατερίνας τα έδωσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Σάββατο που ήταν καλεσμένη στο σπίτι μου σπιτάκι μου της τα έδωσε! Η ίδια τα έβγαλε φωτογραφία και έγραψε στο facebook:

«Γυρεύοντας ...παιδικά παιχνίδια κ αναμνήσεις :Τα λαχανοπαιδα
Η ιστορια τους ηταν : πως ενα κοριτσακι βρήκε μεσα σε λαχανα (σε κηπο με λαχανα δεν θυμαμαι καλα) παιδακια και θελησε να τους δωσει ενα σπιτικο. Επειδη ομως ηταν ευθυνη, και επρεπε να προσεξουν καλα τα μωρακια και δεν ηταν ευκολη υποθεση, επρεπε να τα υιοθετησεις με πιστοποιητικο υιοθεσιας, που λαμβανες την στιγμη της αγορας. Απο κει και περα είχες την ευθυνη τους και επρεπε να προσεξεις ωστε να τα φροντιζεις και να τα κανεις ευτυχισμενα.

Η ολη ιστορια ηταν τοσο ρεαλιστικα γραμμενη που σου δημιουργουσε δεος. Στην αρχη μαλιστα νομιζα (σαν παιδακι που ημουν) πως προκειται για πραγματικα μωρακια (στην πρωτη σελιδα ειχε ζωγραφιες με μωρακια μεσα σε λαχανα. Στην πισω ειχε τα κουκλακια)...Τα φρόντιζα...και κοιμόμουν μαζι τους κάθε βραδυ...ηταν η συντροφιά μου!»!.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved