Ειρήνη Μπαλτά: «Όταν κάτι τελειώνει, πάμε παρακάτω...»
Showbiz

Ειρήνη Μπαλτά: «Όταν κάτι τελειώνει, πάμε παρακάτω...»

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει πολύ την Ξένια και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς το τοπίο για το δικό της ρόλο στην ιστορία. 

Η Ειρήνη Μπαλτά εξηγεί για τον ρόλο της στο Μπρούσκο: «Θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά. Για την ώρα ξέρουμε πως είχε ερωτική σχέση με τον Νικηφόρο και συνεχίζει να έχει. Από τη δική της πλευρά, τουλάχιστον, αυτό θέλει και επιδιώκει. Δεν είναι ένας καθαρός χαρακτήρας. Είναι ερωτευμένη, εξαρτημένη ή έχει κάποιον άλλο σκοπό; Νομίζω ότι καταρχάς μοιάζει με τον Νικηφόρο κι αυτό της αρέσει. Θεωρεί ότι ταιριάζουν και γι' αυτό τον θέλει» τόνισε στο 7 Μέρες TV η ΕΕιρήνη Μπαλτά.

-Κατά πόσο όμως γνωρίζει τα πραγματικά σχέδια του;

«Ξέρει σε πολύ μεγάλο ποσοστό όλα του τα σχέδια και τον παίζει στα ίσα! Γενικώς, είναι σκληρό καρύδι, παρότι προηγήθηκε η σκηνή στην οποία την κακοποιούσε. Δεν τον φοβάται γιατί είναι και η ίδια σκληρή και αδυσώπητη.

-θέλει, λοιπόν, να τον εκδικηθεί...

«Τον απειλεί επειδή ξέρει πράγματα και θέλει εκδίκηση επειδή ο Νικηφόρος της κάνει νερά, δεν της είναι αφοσιωμένος.»

- Πιστεύεις ότι η εκδίκηση μιας γυναίκας δεν έχει όρια;

«Δεν έχω ιδέα, είναι πολύ μακριά από μένα όλα αυτά. Εγώ και ο φιλικός μου κύκλος είμαστε πολιτισμένα άτομα! Όταν κάτι τελειώνει, πάμε παρακάτω... Προς το παρόν, πάντως, ο Νικηφόρος υποκύπτει στον εκβιασμό της. Με κάποιο τρόπο ναι, επειδή δεν θέλει να βγάλει τα σχέδια του στη φόρα. Και παρότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να την εκφοβίσει, δεν τα καταφέρνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved