Νίκη Δραγούμη: «Το τέλος της σειράς είναι μη αναμενόμενο»
Showbiz

Νίκη Δραγούμη: «Το τέλος της σειράς είναι μη αναμενόμενο»

Στον ρόλο της Ηρώς από το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» η γοητευτική Κύπρια ηθοποιός Νίκη Δραγούμη αντιδρά ακραία για να ξανακερδίσει τον Ορφέα (Μέμος Μπεγνής). Πολυάσχολη, καθότι συμμετέχει σε δύο θεατρικές παραστάσεις (στο κλασικό έργο του Μπρεχτ «Ένας αξιοπρεπής γάμος», αλλά και στο αγαπημένο παραμύθι «Σταχτοπούτα»), παραδέχεται ότι το φινάλε της σειράς θα είναι άκρως ανατρεπτικό...

-Η Ηρώ, όπως και η Στέλλα από το «Όνειρο ήταν», δεν θεωρούνται «καλά» κορίτσια...

«Και τους δύο αυτούς ρόλους δεν τους βλέπω ως κακούς, αλλά ως χαρακτήρες που ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Η Ηρώ ψάχνει την αγάπη, μια ανταπόκριση που δεν έρχεται ποτέ» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Άρα θα φτάσει στα άκρα για να διεκδικήσει τον Ορφέα...

«θα πατήσει επί πτωμάτων, θα φτάσει στα όρια της, αλλά αυτό δεν θα τη φοβίσει. Όταν κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τον σκοπό σου, τότε πλέον μιλάμε για εμμονή».

-Τι την ελκύει σε αυτόν;

«Στον Ορφέα ψάχνει την ασφάλεια, γιατί είναι ανασφαλές άτομο. Γαντζώθηκε πάνω του και όταν την άφησε γκρεμίστηκε ο κόσμος της».

- Συμμαχεί τόσο με τον Σωκράτη όσο και με τον Στέφανο...

«Ο καθένας από αυτούς τους δύο την προσεγγίζει για τους δικούς του λόγους. Βέβαια με τον Στέφανο αρχίζει σαν σχέση δούναι και λαβείν, αλλά εξελίσσεται σε ειδύλλιο. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι ευχάριστα, αφού τίποτα δεν είναι "κανονικό" στη ζωή της».

-Δικαιολογείτε τις πράξεις της;

«Δεν τις δικαιολογώ, αν και δεν έχω βρεθεί στη θέση της. Νομίζω ότι προσωπικά θα προχωρούσα μέχρι ενός σημείου και, αν έβλεπα πως δεν υπάρχει ανταπόκριση, θα σταματούσα, γιατί πιστεύω στην αξιοπρέπεια».

-Το φινάλε της ηρωίδας σας σας ικανοποίησε;

«Οχι μόνο το δικό της φινάλε, αλλά γενικά το τέλος της σειράς είναι μη αναμενόμενο. Σίγουρα δεν θα το χαρακτήριζα happy ending»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved