Καλαθάς: «Δεν πρέπει να επιστρέφεις σε κάποιον που σε έχει προδώσει συναισθηματικά»
Showbiz

Καλαθάς: «Δεν πρέπει να επιστρέφεις σε κάποιον που σε έχει προδώσει συναισθηματικά»

Αναζητά το άλλο του μισό σε αυτή την ζωή ο Στέλιος Καλαθάς; Τι ψάχνει από μια σχέση του;

«Δεν πιστεύω στα μισά. Όσο μεγαλώνω, θέλω να βρω ένα ολόκληρο, γιατί προσπαθώ να γίνω κι εγώ ένα ολόκληρο. Και μόνο αν γίνω, θα βρω ένα άλλο ολόκληρο για να μπορέσουμε να συμβαδίσουμε καλά στη ζωή. Δύο μισά ποτέ δεν γίνονται ένα ολόκληρο. Πάντα θα είναι δύο μισά που συμβιώνουν, ίσως από φόβο μη μείνουμε μόνοι μα5 ή από ανασφάλεια. Όχι, αυτά είναι μιζέριες. Καλύτερα να είμαι μόνος μου. Δεν φοβάμαι τη μοναξιά. Είμαι κάθε μέρα σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, επιζητώ τη μοναξιά μου και την κάνω δημιουργική» τόνισε στο Λοιπόν.

-Αν βρεθεί το άλλο σου ολόκληρο, είσαι διατεθειμένος να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του;

«Βέβαια, εννοείται, γιατί θα είναι ένα ολόκληρο. Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από αυτή; Είμαι πιστός στις σχέσεις μου, όταν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο να είμαι. Δεν αξίζει πάντα τον κόπο να είσαι πιστός. - Έχει υπάρξει σχέση που έχεις απατήσει γιατί δεν άξιζε τον κόπο; Βεβαίως, εννοείται. Υπάρχει άντρας που όταν δεν άξιζε τον κόπο η σχέση του, δεν έχει απιστήσει;

-Όταν σε απατούν, πώς αντιδράς;

«Πολύ άσχημα. Για μένα το οδυνηρό είναι η συναισθηματική απιστία, όχι η σαρκική. Υπάρχουν απιστίες που μπορώ να συγχωρήσω και να δικαιολογήσω το λόγο που έχουν συμβεί.

- Σου έχει συμβεί να σε απατήσουν σαρκικά και να το συγχώρεσες, επειδή δεν σε απάτησαν συναισθηματικά;

«Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αλλά το σκέφτεσαι, το αναλύεις κι έχω συγχωρήσει τη σωματική απιστία, δεν έχω συγχωρήσει τη συναισθηματική. Σε όλες μου τις σχέσεις πρέπει να εκτιμώ, να σέβομαι και να καμαρώνω. Όταν νιώσω τη συναισθηματική απιστία, παύουν αυτά τα αισθήματα να υπάρχουν και φεύγω. Δεν έχω γυρίσει σε σχέση, μόνο μια φορά και το μετάνιωσα, δεν έπρεπε. Εκεί μου βγήκε η χριστιανική μου ηθική, ότι πρέπει να συγχωρείς τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να επιστρέφεις σε κάποιον που σε έχει προδώσει συναισθηματικά, διότι είναι ύψιστης μορφής προδοσία και γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα ξαναγίνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved