Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είμαι περισσότερο θετική σε ένα τρίτο παιδί παρά σε ένα δεύτερο γάμο»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είμαι περισσότερο θετική σε ένα τρίτο παιδί παρά σε ένα δεύτερο γάμο»

Με τόσο έντονο πρόγραμμα που έχει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το ενδεχόμενο ύπαρξης ενός συντρόφου στη ζωή της ακούγεται απαιτητικό σενάριο. 

Από την άλλη, ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο έχει να αντιμετωπίσει και τη φωτογραφική μηχανή των paparazzi κάτι που ενδεχομένως να είναι και ενοχλητικό, ειδικά όταν καραδοκούν για να εξασφαλίσουν φωτογραφίες σε τρυφερές προσωπικές στιγμές. Ολο αυτό πώς το διαχειρίζεται;

«Ακόμα και πριν γίνω γνωστή μέσα από τη δουλειά μου, δεν ήμουν ποτέ διαχυτική δημοσίως. Δεν μου άρεσε να με βλέπει ο κόσμος σε προσωπικές στιγμές, οπότε δεν ήμουν από τα κορίτσια που φιλιούνταν με τα αγόρια τους στα παγκάκια» τόνισε στο People.

Ωστόσο, η προοπτική απόκτησης ενός τρίτου παιδιού δεν είναι κάτι που έχει αποκλείσει. «Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι περισσότερο θετική σε ένα τρίτο παιδί παρά σε ένα δεύτερο γάμο. Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχουν ορισμένες σοβαρές προϋποθέσεις και να συμφωνούμε όλοι οικογενειακώς» ξεκαθαρίζει αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα έκανε τίποτε χωρίς τη συγκατάθεση των αγοριών της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved