Άλεξ Καββαδίας: «Η αγάπη κινεί τα πάντα»
Showbiz

Άλεξ Καββαδίας: «Η αγάπη κινεί τα πάντα»

Έχει γούστο στις γυναίκες και σχολιάζει... Ποια θεωρεί την πιο κομψή Ελληνίδα αυτή τη στιγμή ο Άλεξ Καββαδίας

«Τη Βίκυ Καγιά».

-Πιστεύεις στην αγάπη;

«Φυσικά. Η αγάπη κινεί τα πάντα. Χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να επιβιώσουμε και να ανθίσουμε. Είναι απαραίτητο να μπορούμε να δώσουμε καινά πάρουμε αγάπη. Η αναγνώριση και η αμοιβαιότητα μέσα από την αγάπη μας βοηθά να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε σε πολλά επίπεδα. Η ανιδιοτελής αγάπη των γονιών προς τα παιδιά τους καθορίζει σε μεγάλο ποσοστό το πόσο ανεπτυγμένη είναι η ικανότητα μας να αγαπάμε και να έχουμε σχέσεις που χαρακτηρίζονται από αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου και από εγγύτητα στην ενήλικη ζωή μας» τόνισε στο Votre Beaute.

-Είσαι πια εξοικειωμένος με την ελληνική νοοτροπία;

«Ναι, είμαι. Μόνο τα πρώτα χρόνια ήταν ίσως λίγο δύσκολη η προσαρμογή αλλά εδώ και καιρό νιώθω πολύ άνετα. Νιώθω ότι ανήκω στην Ελλάδα και την αγαπώ πολύ. Παρόλο που οι συνθήκες είναι δύσκολες αυτή τη στιγμή στη χώρα μας δεν θα γυρνούσα πίσω στην Αυστραλία για να μείνω εκεί μόνιμα».

-Πώς είναι η γειτονιά σου;

«Μένω στην Άνω Ηλιούπολη. Μου αρέσει η ηρεμία της γειτονιάς μου και η ασφάλεια. Επίσης νιώθω ότι δεν είναι απρόσωπη. Βγαίνεις έξω και ο αέρας είναι καθαρός. Δεν είναι μακριά από το κέντρο και απολαμβάνω τις βόλτες μου στο βουνό. Μπορείς να βγεις άνετα και όλα είναι δίπλα σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved