Δείτε την Ελένη μετά τη γυμναστική της και θα πάθετε πλάκα
Showbiz

Δείτε την Ελένη μετά τη γυμναστική της και θα πάθετε πλάκα

Το ενδιαφέρον και τη φροντίδα της παρουσιάστριας μονοπωλεί τους τελευταίους οκτώ μήνες η κόρη της Μαρίνα, την οποία απέκτησε με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο.

«Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δεν με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το “δώρο” είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες. Ήταν μια βαθιά επιθυμία μας και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που αυτό το πλασματάκι ήρθε στη ζωή μας και συμπλήρωσε την οικογένειά μας» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Madame Figaro
Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της είπε πως η μικρούλα την παιδεύει στο τάισμα... Μπορεί να έχει τέσσερα παιδιά, να εργάζεται, όμως η Ελένη φροντίζει τον εαυτό της... Η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ κατά την άφιξή της στοTatoi club, όπου γυμνάζεται εντατικά τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθώντας πρόγραμμα pilates... όπως θα δείτε ακόμα και όταν πηγαίνει για προπόνηση είναι κομψότατη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved