Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Κυκλοφορούσαν χέρι-χέρι στη Θεσσαλονίκη
Showbiz

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Κυκλοφορούσαν χέρι-χέρι στη Θεσσαλονίκη

Η εικόνα τους, να κυκλοφορούν στους δρόµους της Θεσσαλονίκης διαρκώς πιασµένοι από το χέρι και αχώριστοι, µόνο σε ένα πολύ ερωτευµένο ζευγάρι θα µπορούσε να παραπέµπει. Και είναι γεγονός πως ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ διανύουν µία από τις πιο όµορφες περιόδους του έρωτά τους, ο οποίος κρατά εδώ και πέντε χρόνια.

Γι’ αυτό και άρπαξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε πριν από λίγες ηµέρες να φύγουν για τη συµπρωτεύουσα. Αφορµή στάθηκε το µεγάλο πάρτι που διοργάνωσε το µπαρ-κλαµπ «Markiz». Ενας από τους ιδιοκτήτες του είναι ο κουµπάρος του Αντώνη, ο Γιώργος Καραϊσάρογλου, οπότε ο αγαπηµένος ερµηνευτής δεν θα µπορούσε να απουσιάζει, ούτε όµως και η όµορφη Υβόννη, η οποία άφησε για µόλις ένα 24ωρο την κόρη της Ελένη, προκειµένου να ακολουθήσει τον σύντροφό της.
Το ζευγάρι έφτασε στη Θεσσαλονίκη στο αεροδρόµιο «Μακεδονία» και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε να απολαµβάνει την παρέα φίλων στο µπαρ-κλαµπ, όπου διασκέδασε µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αργά το µεσηµέρι της επόμενης ημέρας είχαν δώσει ραντεβού στο καφέ του ξενοδοχείου, όπου διέµεναν µε τη∆έσποινα Βανδή και τον Χάρη Σιανίδη, οι οποίοι βρίσκονταν για δουλειές εκεί.
Λίγο αργότερα συναντήθηκαν µε άλλους φίλους τους και συγγενείς, µιας και είναι γνωστό πως τόσο ο Αντώνης όσο και η Υβόννη διατηρούν στενούς δεσµούς µε την πόλη και πολύ καλές σχέσεις µε την οικογένεια του τραγουδιστή, που µένει στον Λαγκαδά. Ένας τόπος µε τον οποίο έχει δεθεί συναισθηµατικά και η Υβόννη, αφού εκεί βαφτίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.
Ο φωτογραφικός φακός της Real απαθανάτισε το ζευγάρι στο αεροδρόµιο «Μακεδονία» τα µεσάνυχτα της περασµένης Παρασκευής λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Αθήνα. Αν και είχαν περάσει µοναδικές στιγµές, ξεφεύγοντας για λίγο από την καθηµερινότητά τους, είχαν τη λαχτάρα να επιστρέψουν σπίτι για να πάρουν αγκαλιά την κόρη τους, η οποία από τον περασµένο Φεβρουάριο που ήρθε στον κόσµο έχει οµορφύνει ακόµη περισσότερο τη ζωή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved