Η Βάσω Λασκαράκη θυμάται την πρώτη συνάντηση με τα πεθερικά της
Showbiz

Η Βάσω Λασκαράκη θυμάται την πρώτη συνάντηση με τα πεθερικά της

Μία κρίσιμη στιγμή για κάθε νέο ζευγάρι είναι η μέρα που θα συναντηθούν για πρώτη φορά οι οικογένειες τους. Τι θυμάται από αυτή τη συνάντηση η Βάσω Λασκαράκη;

«Αν θυμάμαι καλά, αυτή η περιβόητη πρώτη συνάντηση των οικογενειών έγινε το βράδυ της πρωτοχρονιάς του 2010. Αισθανόμουν ασφαλής γιατί ενώ είχα μαγειρέψει, είχα πει και στην πεθερά μου αλλά και στη μητέρα μου να φέρουν κι εκείνες από κάτι. Οπότε πήγαν όλα πολύ καλά, γιατί όλες οι γυναίκες της οικογένεια5 έχουν ταλέντο στη μαγειρική. Πίστεψε με, αν περνούσα αυτά που περνάει η Λυδία (σ.σ. η ηρωίδα που υποδύεται} στο δικό μου σόι, δεν θα αντιδρούσα τόσο ψύχραιμα!» τόνισε στο ΟΚ.

-Είχες φροντίσει το σπίτι να είναι τακτοποιημένο για να μη σε σχολιάσει η πεθερά σου;

«Πάντα έχω αυτό το άγχος, αλλά δεν έχει να κάνει με την πεθερά μου. Είναι μάλλον ο τρόπος που έχω μεγαλώσει, γιατί θέλω το σπίτι μου να είναι τακτοποιημένο και καθαρό. Το έχω πάρει από τη μαμά μου, που κάθε Σάββατο με ξυπνούσε για να κάνουμε γενική καθαριότητα και δεν με άφηνε να βγω βόλτα αν προηγουμένου δεν είχα μαζέψει το δωμάτιο μου. Κι' αυτό και το σιδέρωμα, το ξεσκόνισμα και το καθάρισμα των τζαμιών τα σιχαίνομαι, γιατί είναι οι δουλειές του σπιτιού που έκανα όταν ήμουν μικρή. Αυτό που λατρεύω είναι το μαγείρεμα. Η κουζίνα είναι το βασίλειο μου. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάω εκεί. θα ξυπνήσω στις 6.00 το πρωί κι αφού φτιάξω έναν καφέ, θα βάλω οπωσδήποτε πλυντήριο και θα μαγειρέψω για εμάς και το μωρό. Στο ενδιάμεσο θα μάθω τα λόγια μου και κατά τις 8.00 παρά, αφού αφήσω την Εύα στο σχολικό, θα φύγω για το στούντιο. Κάθε πρωί μεταμορφώνομαι οε χταπόδι που απλώνει τα πλοκάμια του οε όλα τα μέρη ίου σπιτιού για να το προλάβει όλα. (Γελάει.) Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξα να μην παίξω φέτος θέατρο, γιατί πραγματικά υπήρχαν μέρες που κοιμόμουν μάξιμουμ τέσσερα ώρες την ημέρα και έκλειναν τα μάτια μου στο γύρισμα. Ειδικά, όταν κάναμε προβεί στα λόγια μας, κοιμόμουν όρθια και τα έλεγα σαν να έκανα υπνοπαιδεία! (Γελάει.) Αν και ία γυρίσματα διαρκούν πολλές φόρες δέκα ώρες, φέτος είναι καλύτερα τα πράγματα. Πέρσι, υπήρχαν μέρες που έφευγα από το σπίτι στις 8.00 το πρωί και γυρνούσα στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved