Η αντίδραση του Λιβιεράτου στη φωτογράφιση της Αδάμ με τις κόρες τους-Ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών
Showbiz

Η αντίδραση του Λιβιεράτου στη φωτογράφιση της Αδάμ με τις κόρες τους-Ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών

Η Εύη Αδάμ φωτογραφήθηκε σέξι με τις κόρες της εν αγνοία του πατέρα, Λάμπη Λιβιεράτου, όπως έγραψε και ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook!

O τραγουδιστής ξέσπασε μέσα από τη σελίδα του και έγραψε:

«Αναγκαζομαι λοιπον να παρω μια θεση δημοσια με αφορμη διαφορα πραγματα που γράφονται και ακουγονται για μενα και τα ανηλικα παιδια μου στο διαδυκτιο και στην τηλεοραση μετα απο μια φωτογραφιση που εκανε μαζι τους η πρωην συζυγος μου και μητερα τους εν αγνοία μου!!
Κατηγορουμαι λοιπον εμεσα πλην σαφεστατα οτι ευθυνομαι κι εγω για τα βιντεακια που ανεβαζω κατα καιρους στο ινσταγκραμ ή στο φεισμπουκ με τη μικρή μου κορη ετων 13 να...τραγουδα!!!
Ειλικρινα δε θυμαμαι καπου να εχω ανεβασει το παιδι μου ημίγυμνο να τραγουδησει ή με ιδιαιτερα σεξυ εμφανιση και δε θυμαμαι να εχω κανει καποια σεξυ φωτογραφιση με τις ανηλικες κορες μου πουθενα όμως, ωστε να πρεπει να κριθω αυστηρα ή ακομη και να κατηγορηθώ γι αυτό εαν πρεπει!!
Ειμαι πολυ περήφανος για τις κορες μου οπως καθε φυσιολογικος γονιος για το παιδι του και νομιζω πως εχω το δικαιωμα να προβαλω τα οποια ταλεντα τους με αξιοπρεπεια και σεβασμο παντα προς εκεινες και τους διαδυκτιακους μου φιλους ή ακομη και προς τους υπολοιπους ανθρωπους που τυχον δουν τις αναρτησεις μου!
Ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο ακριβως θα εκανε και κανει οποιοσδηποτε αλλος ανθρωπος που νοιωθει περηφανος και αγαπαει τα παιδια του και τα στηριζει στη ζωη τους οπως μπορει και με καθε τροπο!
Σας ευχαριστω για την κατανόηση!».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο πρωινό, ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ θα βρεθούν στα δικαστήρια και θα ζητήσει ο τραγουδιστής την συνεπιμέλεια των παιδιών, αφού μέχρι τώρα την είχε η Εύη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved