Νίκος Ζιάγκος: «Ήμουνα ενάμισι χρόνο στο Σπίτι του Ηθοποιού»
Showbiz

Νίκος Ζιάγκος: «Ήμουνα ενάμισι χρόνο στο Σπίτι του Ηθοποιού»

Ήταν ένας από τους γόηδες της δεκαετίας του ’80 και αν τον δει κανείς, συνεχίζει να διατηρεί την όμορφη εικόνα του. Ο Νίκος Ζιάγκος, θα φανταζόμασταν ότι ζει μέσα στα πλούτη, αλλά συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Για εκείνον δε μετράει όμως καθόλου το φαίνεσθαι, αλλά η ουσία...

Η δήλωση περί γυναικών και για σεξ που μιλήσατε. Ήσασταν ένα είδωλο του '80...

«Αυτό προσπαθούσα. Να τους περιγράψω την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της εποχής που ήταν η σεξουαλική επανάσταση της Ελλάδας. Κι αυτοί κολλήσανε στο νουμεράκι. Με πόσες πήγαμε; Τι κάναμε; Πόσες βγάλαμε; Χέστηκα. Ποιος μετράει; Αλλά πετάξανε όλη την ουσία».

Τι άλλο περιμένουμε από σας; Τηλεοπτικά γιατί δεν είστε κάπου;

«Τηλεοπτικά, δεν το κυνηγώ καθόλου. Ίσως θα πρέπει να κινηθώ λίγο, αλλά δε μ' αρέσει. Είναι πολύ επιφανειακά. Τώρα δεν έχω. Αλλά θα πάω Κύπρο, που συζητάω κάτι πολύ σοβαρό. Θα στο ανακοινώσω κάποια στιγμή. Θα κάνω κάποιες δουλειές σαν σκηνοθέτης και συγγραφέας».

Περάσατε δύσκολα όσον αφορά τα οικονομικά σας τον τελευταίο καιρό: Πάρα πολύ.

«Ήμουνα ενάμισι χρόνο Στο Σπίτι του Ηθοποιού. Θα μπορούσα να έχω πάει να μείνω σε μια φίλη, αλλά όχι. Αλλά ήταν κι ευκολία από την άποψη, γιατί να πάω σε κάποιο σπίτι, να φορτωθώ σε μια οικογένεια. Είμαι βραδινός τύπος. 12 η ώρα σηκώνομαι και βγαίνω. Ο άλλος μπορεί να κοιμάται. Γιατί να βλέπω εγώ αυτόν κι αυτός εμένα. Μου είπε η Φόνσου. «Πάρε το κλειδί, ορίστε. Ξενοδοχείο. Μπαίνεις, βγαίνεις στο δωμάτιο σου όποτε θες». Γιατί να μην πάω: Τώρα βέβαια είμαι λίγο καλύτερα με κάποια πράγματα που κάνω».

ΠΗΓΗ: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved