Ο Γιάννης Ευαγγελίδης μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Βίλμα Τσακίρη
Showbiz

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Βίλμα Τσακίρη

Ο Γιαννης Ευαγγελίδης μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό με την Βίλμα Τσακίρη και δηλώνει πως δεν ήταν δική του απόφαση ο χωρισμός. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε και σε συνέντευξή του αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν ξαναπαντρεύτηκε. 

-Ισορροπήσατε σωστά τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σας;

«Στην προσωπική μου ζωή δεν στάθηκα ευτυχής. Όταν είσαι παντρεμένος με μια ηθοποιό, πάντα υπάρχει μια επαγγελματική αντιζηλία, ασυμφωνία χαρακτήρων, τα οποία εξαρτώνται και από του$ δύο. Το αντιμετώπισα, πλήρωσα τα σφάλματα μου, αλλά και τα σφάλματα για λογαριασμό άλλων, κέρδισα έναν αγώνα» τόνισε στο Λοιπόν.

- Αναφέρεστε στο γάμο σας με την ηθοποιό Βίλμα Τσακίρη.

«Το ιδανικό σε μια σχέση είναι να μεγαλώσει κάποιος με τον άνθρωπο που αγάπησε και να πηγαίνουν μέχρι τα βαθιά γεράματα. Είναι κάτι που το ζηλεύω, αλλά δεν είναι εφαρμόσιμο.»

-Άρα, δεν θέλατε να χωρίσετε;

«Όχι. Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω, αλλά για να μείνω στο γάμο μου. Έτυχε να χωρίσω. Την απόφαση την έφερε η κατάσταση. Έμεινα 10 χρόνια παντρεμένος. Είναι αρκετά 10 χρόνια αγώνα.»

- Δεν αποφασίσατε να ξαναπαντρευτείτε.

«Δεν χρειαζόταν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, όχι. Δεν είχα τη μανία αυτή. Όταν χώρισα, η κόρη μου ήταν 8 χρονών και ο γιος μου 6. Χρειαζόταν ένας αγώνας για να μεγαλώσουν τα παιδιά, δεν ήταν προτεραιότητα να φτιάξω τη δική μου ζωή, να δημιουργήσω μία άλλη οικογένεια. Δεν το θέλησα. Δεν μου αρνήθηκε η ζωή να ζήσω καλά. Έζησα μια χαρά και μετά το χωρισμό μου, μέχρι σήμερα. Αν μου συνέβαινε ένας μεγάλος έρωτας, θα το αντιμετώπιζα. Προτεραιότητα για μένα ήταν τα παιδιά, οπότε, είπα ότι θα προτιμήσω να μείνω μόνος μου, με τα παιδιά μου. Τα παιδιά πολλές φορές είναι πολύ σκληρά, ενώ τους δίνεις την αγάπη.»

-Σας έριξαν ευθύνες;

«Ουσιαστικά όχι, ίσα-ίσα, δεν έχουν το περιθώριο να κάνουν αυτό. Έμεινα μαζί τους μέχρι εκεί που εκείνα μπόρεσαν να προχωρήσουν μόνα τους. Ως σύζυγος θα ήθελα να είμαι σωστός. Εκείνο που φρόντιζα πάντα ήταν να είμαι έντιμος απέναντι στη σχέση μου. Ποτέ δεν πρόδωσα κάποια για κάποια άλλη, δεν απίστησα ποτέ. Όταν έφευγα από τη σχέση, στην πρώτη ευκαιρία έφτιαχνα μια άλλη ζωή. Ποτέ δεν πήγα με παντρεμένη γυναίκα. Δεν θέλησα να πιάσω ηλίθιο έναν άλλο άντρα. Όταν μου τύχαιναν τέτοιες περιπέτειες, ρωτούσα αν έχει πάρει διαζύγιο. Αν ερωτευόμουν μια παντρεμένη, θα της έλεγα να χωρίσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved